Glamour met een knipoog

Niet te missen: de oktober-editie van Beau Monde!

Rood leer, een wilde bos krullen en een heerlijke dosis attitude: Katja Schuurman straalt je tegemoet vanaf ons oktobernummer! In deze gloednieuwe editie vind je weer volop interviews, beauty-nieuwtjes, fashion-updates, must-haves en must-sees. De nieuwe Beau Monde ligt nú in de winkels!

Beau Monde 10 2024 met Katja Schuurman op de cover

Jaaa-haaaa! Je kunt je glamour-minnend hart weer ophalen want de nieuwe Beau Monde ligt vanaf vandaag in de winkels. Naast een groot interview met covergirl Katja Schuurman vind je in deze editie ook gesprekken met Daphne Deckers, Everon Jackson Hooi, Anne-Marie Jung, Tatum Dagelet, Lucretia van der Vloot, Keoma Aidhen, Martijn Noort en Ramona Koonings. Wij nemen je mee in deze heerlijke nieuwe editie, die je meteen hier kunt bestellen!

Katja Schuurman

Dat ze volgend jaar 50 wordt, gaat Katja Schuurman 'absoluut niet vieren'. Dat is ongeveer het enige wat ze niet viert, want verder omarmt Katja het leven hartstochtelijk. Met alle ups & downs. Een gesprek (vooral) over mannen, ouder worden en – onvermijdelijk – haar veroordeelde ex.

De nieuwe Beau Monde is nu in de schappen te vinden óf te bestellen via Tijdschrift.land!

Mamma Mia: Anne-Marie Jung, Tatum Dagelet en Lucretia van der Vloot over het moederschap

De dingen die mama’s denken maar niet hardop zeggen, worden in theaterstuk ‘De Moedermonologen’ wél besproken. Een feest van herkenning voor moeders, vaders en niet-moeders. Anne-Marie, Lucretia en Tatum gaan met Beau Monde in gesprek over (de scherpe randjes van) hun moederschap. Van good cop bad cop tot FOMO en van hoge eisen tot eigen jeugdherinneringen: van alles passeert de revue.

Everon Jackson Hooi over afwijzingen, de liefde, en blijven dromen

Als big spender Everon (42) langer dan vijf uur moet vliegen, boekt hij een businessclass ticket. Koken vindt hij heerlijk, maar in de praktijk gaat hij altijd naar een restaurant of haalt hij zijn eten af. “Natuurlijk spaar ik ook, maar ik denk vaak: ik leef nu.”

Wij voelen hem uitgebreid aan de tand over z'n jongensdromen en ambities voor de toekomst. En niets tekent hem beter dan z'n motto: 'If you don't jump, you'll never fly'.

Everon Jackson Hooi voor Beau Monde #10 2024. (Foto's: Feriet Tunc | Visagie: Shiona Franke | Styling: Pascalle Swinkels)

In gesprek met Daphne Deckers, Keoma Aidhen, Martijn Noort en Ramona Koonings

Ook gaan we in deze oktobereditie in gesprek met Daphne Deckers over (de kracht van) ouder worden, haar beautyrituelen, favoriete modemerken en 'de Daphne van vroeger'.

Moulin Rouge! De Musical-hoofdrolspelers Keoma Aidhen en Martijn Noort doen daarnaast een boekje open over de wervelende show waar zij deel van uitmaken en in hoeverre zij zélf eigenlijk trekjes hebben van Satine en Christian.

Daarnaast spraken we zakenvrouw (en kersverse Real Housewife) Ramona Koonings over haar bruidsmode-imperium – inmiddels de grootste bridal winkel ter wereld.

Glamour, darling!

Daarnaast vind je in de nieuwe Beau Monde weer volop glamour-verhalen om blij van te worden. Zo nemen we een duik in het schimmige verleden van de prinselijke familie van Monaco en zetten we onze favoriete kroonjuweeltjes van de Britse royal family op een rijtje.

In onze beauty jury geven de experts weer hun mening over allerhande red carpet looks van de sterren, en onze mode-experts zetten de zeven mooiste looks van niemand minder dan Taylor Swift op een rijtje.

Zo geef je je oktober weer een héérlijk glamoureus randje!