Glamour met een knipoog

Prinses Beatrice in verwachting van tweede kindje: 'Zeer blij'

Beschuit met muisjes voor de Britse royals! Via hun officiële kanalen hebben zij vandaag namelijk onthuld dat Prinses Beatrice in verwachting is van haar tweede kleine met manlief, Edoardo Mapelli Mozzi.

Prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi

Prinses Beatrice is natuurlijk al de stiefmoeder van de kleine 'Wolfie' en moeder van dochtertje Sienna, maar binnenkort wordt het gezin nog verder uitgebreid! Met een set liefdevolle foto's van Beatrice en manlief Edoardo Mapelli Mozzi maakte het Britse hof namelijk bekend dat de prinses opnieuw in verwachting is.

Babynieuws

Dat prinses Beatrice en haar Edo dól op elkaar zijn, weten we natuurlijk allemaal. Met enige regelmaat zetten de twee elkaar in het zonnetje en als ze samen hun opwachting maken zien we volop verliefde blikken over en weer voorbij komen.

Ook in de kiekjes die het Britse hof vandaag deelde om het grote nieuws wereldkundig te maken spat de liefde ervan af!

De tekst houden ze lekker kort en to the point: "Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrice en Mr Edoardo Mapelli Mozzi zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat zij hun tweede kind samen verwachten begin volgend jaar; een sibling voor Wolfie en Sienna."

Ook oom Charles is inmiddels al op de hoogte gesteld, valt in het bericht te lezen. "Zijne Majesteit De Koning is erover geïnformeerd en beide families zijn zeer blij met het nieuws."

Grote familie

Zoals we al even noemden, is dit niet het eerste kind voor de prinses en haar grote liefde. Zakenman Edo heeft al een zoontje uit een eerdere relatie, die de schattige bijnaam 'Wolfie' heeft. Daarnaast werd in september 2021 de kleine Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi geboren – die dus binnenkort een grote zus zal zijn!

Deze spruit wordt het vijfde kleinkind (stief-kleinzoon incluis) voor oma Sarah Ferguson, die zichzelf al eens uitriep tot 'super granny'. Naast Wolfie en Sienna heeft ze ook nog twee kleinzoons via haar jongste dochter, prinses Eugenie. In 2021 zag de kleine August Brooksbank het levenslicht, en in mei vorig jaar kwam Ernest ter wereld.

Met andere woorden: die komende kleine van prinses Beatrice hoeft zich geen moment te vervelen met zoveel leeftijdsgenootjes. We durven bovendien wel te gokken dat ook hun Walese achterneefjes en -nichtje, prins George, prinses Charlotte en prins Louis, niet kunnen wachten om lekker met hun aankomende familielid te ravotten.

Royalty
  • Instagram @TheRoyalFamily
  • NL Beeld