Glamour met een knipoog

7x Beau Monde & Insentials Hormonal Balance set voor maar €47,50

Abonneer je nu op 7x Beau Monde en ontvang de Hormonal Balance set van Insentials (t.w.v. €84,30) cadeau. Met deze voedingssupplementen breng je je mentale en hormonale gezondheid perfect in balans. Helemaal Hollywood, en dat met meer dan 60% korting!

Beau Monde x Insentials Oktober 2024

Een gebalanceerd dieet, genoeg beweging en genoeg slaap – we zorgen goed voor onszelf. Soms kunnen we echter wel een beetje hulp van binnenuit gebruiken. Daarvoor zijn de voedingssupplementen van Insentials een echte uitkomst. Kies je nu voor een abonnement op Beau Monde, dan krijg je hierbij de Insentials Hormonal Balance set cadeau. Klinkt goed, non?

Over Insentials

Bij Insentials geloven ze sterk in de kracht van wetenschap om gezondheid en welzijn te bevorderen. Hun supplementen zijn gebaseerd op grondig wetenschappelijk onderzoek en helpen bij de aanpak van vitaminetekorten. Voor de beste fysieke en mentale gezondheid backed by science!

Het merk is opgericht door voedingswetenschapper Amandine de Paepe. Zij heeft het haar missie gemaakt om anderen te helpen bij het leiden van een gezond en energiek leven. Hiervoor is de unieke 5 'e'-benadering opgezet: Eat, Exercise, Essentialize, Expertise en Ecology.

Hierin wordt een gezonde levensstijl gecombineerd met jarenlange kennis en ervaring van de experts en een ecofriendly filosofie. Zo zorg je goed voor jezelf, én voor de planeet.

Meer info vind je op hun website: Insentials.com

Je ontvangt de volgende producten:

Zoals al even genoemd, hebben Beau Monde en Insentials de handen ineengeslagen voor een heel mooie aanbieding. Kies je nu voor 7 x Beau Monde, dan krijg je hier de Insentials Hormonal Balance Set à €84,30 bij cadeau. Zo betaal je slechts €47,50 voor je favoriete blad én een fijne set supplementen.

Een pack Smart Vitamins + bijpassende Pharmacy Jar om de vitamines stijlvol in te bewaren. Dankzij unieke technologie komen de vitamines trager vrij en is de opname ervan nog effectiever.

Een pack Balance2 Me capsules + bijpassende Pharmacy Jar. Draagt bij aan het regelen van jouw hormonen, tijdens ieder moment van de cyclus. Bye bye moodswings!

Kortom: waar wacht je nog op? Je haalt deze deal meteen in huis via BeauMonde.nl/Insentials.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2024 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Beau Monde kost in de winkel €6,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op aboland.nl/algemene-voorwaarden. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Aangeboden
  • Insentials