Glamour met een knipoog

De Weekendtips van Beau Monde

Herfst-blues? Nee hoor! De Beau Monde-redactie heeft namelijk volop leuks op de agenda's staan. Benieuwd wat jij dit weekend niet mag missen? Dan zit je goed met de Weekendtips van Beau Monde!

De Weekendtips van Beau Monde

Van fijne beauty-launches en premières tot de allerleukste culinaire hotspots en haute culture: er is altijd volop leuks te zien, te doen en te proeven om je weekend van een glamoureus randje te voorzien. In onze wekelijkse Weekendtips zetten we de leukste tips voor je op een rijtje. Proost, op het weekend!

Maak kennis met Kess Berlin

Meer beauty? Yes please! Als glamourpoezen staan we natuurlijk altijd te springen om fijne nieuwe beautymerken. Deze maand is er weer een bijzonder fijn make-upmerk bijgekomen in Nederland: Kess Berlin!

Dit cosmeticalabel komt uit (de naam verklapt het al) Duitsland en neemt uiterlijke én innerlijke schoonheid heel serieus. Zo zijn alle producten vegan, proefdiervrij, en zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

Wel zo fijn: alle producten worden gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, en zijn ontworpen om altijd in je tas te passen. Van stijlvolle clutch tot je daily driver naar kantoor!

Van mascara tot lippenstift en van setting spray tot zijdezachte CC cream tot handige Blush & Glow Duo Stick – met Kess hebben we weer een fijn nieuw label om onze beauty essentials te shoppen!

Bezoek de Affordable Art Fair Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar en sterk staaltje haute culture of simpelweg een mooi kunstwerkje om je interieur op te fleuren: op de Affordable Art Fair, die dit weekend plaatsvindt, zit je goed!

Het is alweer de 18e editie van de Affordable Art Fair Amsterdam, en deze vindt vindt weer plaats in de iconische Kromhouthal aan het Gedempte Hamerkanaal. Vanaf vandaag kan iedereen er z'n cultuurminnend hart ophalen aan het werk van maar liefst 65 galeries uit 10 verschillende landen. Denk aan keramiek en foto's, schilderijen en textielwerken, sculpturen en nog veel meer bijzonders!

Waar:
De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam

Wanneer:
Donderdag 10 oktober, 14.00 - 21.00 uur
Vrijdag 11 oktober, 12.00 - 21.00 uur
Zaterdag 12 oktober, 10.00 - 19.00 uur
Zondag 13 oktober, 10.00 - 18.00 uur

Shop je nieuwe vintage favorieten in Groningen

Ook in het noorden des lands kun je deze week genieten van volop fashion. Dan strijkt Fair Priced Vintage namelijk neer in Groningen! Zoals de naam al belooft vind je hier vintage zoals het hoort te zijn: eerlijke prijzen, hoge kwaliteit en geweldige items. Met de hand geselecteerd, schoon en klaar om te dragen.

Extra fijn: het assortiment wordt de hele dag bijgevuld. Dus of je nu een fijne vintage trui zoekt voor de herfst of het perfécte eighties feestjurkje – je kunt de hele dag door fijne items op de kop tikken. Vergeet niet om hier je (gratis) ticket te reserveren. Wees er snel bij, want de zaterdag is al volledig uitverkocht!

Waar:
De Suiker Events, Suikerlaan 10, Groningen

Wanneer:
Zaterdag 12 en zondag 13 oktober

Ontdek de heerlijk hysterische pop-up Miami Vibes in Eindhoven

Palmbomen, Piña Coladas on the go, eindeloze liters haarlak en een eeuwige sunshine state of mind. Dat willen we allemaal wel, toch? In Eindhoven kun je nu terecht bij de gloednieuwe pop-up Miami Vibes in Vibes Eindhoven. Stap binnen in een over-the-top, hysterisch gestileerd, 80s wonderland waarvan je gelukshormoon door het dak schiet en de confetti uit je oren spuit.

Miami Vibes biedt vanaf 18 oktober t/m 27 oktober 2024 tal aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden, van creatieve workshops tot clubavonden. De ultieme bestemming om je herfstblues in te ruilen voor dat tropische vakantiegevoel. Boek meteen hier je ticket en bring the boombox!

Waar:
Vibes Eindhoven, Lardinoisstraat 8, Eindhoven

Wanneer:
18 oktober – 27 oktober, check voor precieze openingstijden de website.

Geniet van de nieuwe Magnum ijsbonbons

Kijk, we houden natuurlijk van exquise hapjes en sterrenrestaurants. Er kan echter – bijna – niets tippen aan een luxe snack om op de bank van te genieten. En daarom introduceren we je graag aan de heerlijke nieuwe Magnum ijsbonbons. Dat is de premium Magnum-ervaring in een smakelijk, bite-size formaat.

Oeh la la, welke smaak kies jij?

De ijsbonbons, die elk omhuld zijn met een laagje heerlijke chocolade, zijn te verkrijgen in drie varianten: White Chocolate & Cookies, Gold Caramel Billionaire, en Salted Caramel & Almond. Van fluweelzacht roomijs tot smakelijke swirls – hier wil je héél lang van genieten!

De nieuwe Magnum ijsbonbons liggen sinds deze week in de schappen bij Albert Heijn. Je vindt ze per twaalf stuks verpakt in de handige (en volledig recyclebare) pints. Geniet ervan!

Kijktips

As usual is er ook weer volop leuks te zien op de streaming-diensten. Op Netflix zijn eerder deze week bijvoorbeeld de eerste vijf afleveringen van het vierde seizoen Outer Banks verschenen.

Meer zin in een portie romantiek? Je kunt sinds dinsdag via Pathé Thuis de romantische film It Ends With Us streamen, naar het gelijknamige boek van Colleen Hoover.

En natuurlijk kan het je niet ontgaan zijn: afgelopen week ging het nieuwste seizoen van Holland's Next Top Model in première! Uiteraard is ook Yolanda Hadid hier weer te zien als jurylid, en worden we meegenomen in de harde wereld die schuilgaat achter de sprookjesachtige shoots waarin modellen zo vaak te zien zijn.

Kortom: genoeg leuks om je weekend mee te vullen. Geniet ervan!

Lifestyle
  • Headerbeeld: Adobe Stock