Glamour met een knipoog

Fabulous Friday: maak 2x kans op een overnachting naar keuze voor 2 personen bij Leonardo Hotels

Is het tijd om jezelf te trakteren op een heerlijke getaway in eigen land? Even uitwaaien in de natuur om vervolgens op te laden in een luxe hotelkamer? Dan zit je goed bij Beau Monde! Wij hebben deze week namelijk de handen ineengeslagen met Leonardo Hotels voor een bijzonder fijne giveaway.

Winactie overnachting Leonardo Hotels Den Haag

De koude maanden zijn weer begonnen! En dat is helemaal niet erg, maar juist een perfect excuus om jezelf goed te vertroetelen en die beruchte winterdip uit de weg te gaan. Wat je daarvoor nodig hebt: luxe, warmte, heerlijk eten en buitenlucht (voor de vitamine D). En waar vind je dat? Nou, bijvoorbeeld in een van de vijftien Leonardo Hotels die Nederland en België rijk zijn. En toevallig mogen wij een overnachting voor twee personen cadeau doen aan twee lezers!

Hotelkamer uit, natuur in

Van vogelspotten langs de kust tot wandelen door kleurrijke bossen, outdoor herfst avonturen zijn dichterbij dan je denkt. Dankzij de ligging van Leonardo Hotels door het hele land, stap je zo je hotelkamer uit en de natuur in.

Na een wandeling of fietstocht is het heerlijk ‘thuiskomen’ in je luxe hotelkamer. Schuif vervolgens aan in het restaurant waar de chefs een heerlijk maal op tafel zetten. Daarna nog even de spa in (die in sommige vestigingen aanwezig is) en je bent verzekerd van een goede nachtrust. De volgende dag wacht je een fantastisch ontbijt. Voor de zoetekauw én de fitgirl is het een feestje om langs het buffet te mogen.

En na je wandeling: tijd voor een traktatie aan de bar!

Op stap in de natuur

Beau Monde probeerde het vast uit en boekte een kamer in Leonardo Hotel, Den Haag. Met spa, gym, bar, toprestaurant én op steenworp afstand van de Scheveningse duinen.

Gewapend met verrekijker gingen we eropuit met vogelspotter Jesse Zwart (een tripje met hem of een andere natuurkenner boek je via dagjeindenatuur.nl). Loerend naar de tapuit, de slechtvalk en andere gevederde vrienden, voelden we de stress van ons afglijden. Vogeltjes, vrijheid, verwennerij… Meer heeft een mens niet nodig.

Winnen!

Heb jij al zin gekregen om je biezen (en je verrekijker) te pakken en een hotelbezoekje te boeken? Dan heb je geluk, want Beau Monde mag maar liefst twee prijswinnaars blij maken met een overnachting voor twee personen in een Leonardo Hotel in Nederland of België naar keuze. Laat hieronder je gegevens achter en wie weet zit je binnenkort samen met je plus-eentje in zo’n chic hotel.

Wat valt er te winnen?

- Twee keer een overnachting voor twee personen in een Leonardo Hotel in Nederland naar keuze – op basis van beschikbaarheid, en in 2024 te verzilveren.

- Inclusief ontbijt, drankje aan de bar en diner (geldt voor de Leonardo Hotels met een bar en restaurant).

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 18 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Leonardo Hotels zullen delen als je wint.

Win
  • Leonardo Hotels