Glamour met een knipoog

Fabulous Friday: maak 5x kans op een BŌUTOI Handcare & Toilet set à €56!

Niets fijner dan 's ochtends je skincare en maquillage in orde maken in een stijlvolle badkamer, toch? Met de BŌUTOI Badkamer & Toilet Giftbox voorzie je jouw boudoir van een luxe atmosfeer met de stijlvol vormgegeven accessoires en heerlijke geuren. 

Boutoi winactie

Je wekker gaat, je rekt je eens uit, en onder het genot van een kop koffie maak je jezelf klaar voor wat de dag in petto heeft. Natuurlijk zorgen we hierbij dat we er zélf piekfijn uitzien, maar hoe staat het eigenlijk met je badkamer? Om je onder te dompelen en je dag goed te beginnen – en af te sluiten! – heeft Beau Monde nu de handen ineengeslagen met BŌUTOI, hét merk om dat luxe spa-gevoel gewoon in je eigen huis te halen.

BŌUTOI

Mocht je nog niet eerder van Boutoi gehoord hebben: een kleine introductie! Dit Amsterdamse merk maakt heerlijke boetiekgeuren en verzorgingsproducten, waarmee jij een heerlijk moment van rust creëert in de badkamer.

Verfijnde geuren

In het assortiment van Boutoi vind je drie luxe geuren voor elke gelegenheid en elke smaak. Van dark and stormy tot fris en fruitig – er is voor elk wat wils!

Zo is er Black Amber, geïnspireerd op vulkanische landschappen en de nasleep van een storm. Deze geur brengt het allerbeste van de duisternis naar boven. Laat je verleiden door de sensuele tonen van verbrand hout, natte steen en vurige amber.

Met Fig Delight waan je je aan de Mediterraanse kust. Met weelderige noten van vijgenboom, zonovergoten bladeren en die onweerstaanbare zoute zeebries, neemt deze geur je rechtstreeks mee naar de verleidelijke bries en weelderige uitzichten van de Côte d’Azur.

Je houdt de zomer eeuwig vast met Refreshing Neroli. Denk aan die laatste, zachte dagen van augustus. Verleidelijke tonen van rijpe citrusvruchten, zoete neroli en een door de zon gekuste huid doen je helemaal opbloeien.

Indulge giftbox

In de bijzonder stijlvol vormgegeven Indulge giftbox vind je een luxe handzeep en handcrème om je handen heerlijk te verzorgen. De vloeibare handzeep en handlotion zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en doordrenkt met kenmerkende geuren. Ze reinigen én hydrateren de handen en laten ze de rest van de dag zacht en fris aanvoelen.

Als kers op de taart vind je in de Indulge giftbox ook een luxe Boutoi-handdoekje van 100% bamboe-katoen, voor dat ultieme hotelgevoel.

Toiletbox

Ook in het kleinste kamertje van je huis wil je je natuurlijk comfortabel voelen. Hiervoor heeft Boutoi een stijlvolle set toiletblokken samengesteld. De design-houder reinigt en parfumeert je toilet, waardoor er bij elke spoeling een vlekkeloze oppervlakte en kalmerende tonen van onze kenmerkende geuren achterblijven.

Wel zo fijn: de toilethouder is ook nog eens hartstikke duurzaam! Elk blok is goed voor meer dan 200 spoelingen en is eenvoudig te vervangen met de bijgeleverde navullingen om onnodig plastic afval te voorkomen. De chique verpakking past bovendien gewoon door je brievenbus, dus dat scheelt uitlaatgassen. Bijkomend voordeel: je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Winnen

Kun jij nu ook wel zo'n luxe randje aan je boudoir, toilet, of badkamer gebruiken? We got you! Wij verloten namelijk 5 keer een Indulge giftbox en een toiletbox van Boutoi. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten.

Niet gewonnen? Vanaf 6 november 2024 ook beschikbaar in combinatie met een Beau Monde abonnement!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 1 november. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.

Win
  • BŌUTOI