Glamour met een knipoog

Black Friday: het perfecte moment om je keuken te restylen

Op Black Friday houden we natuurlijk de sales van onze favoriete labels in de gaten. Een geurtje hier, een collier daar, of misschien is het éindelijk het moment om die mooie designertas op de kop te tikken? Je kunt echter nóg groter dromen: Black Friday is namelijk ook hét moment om je interieur van een make-over te voorzien. Wat dacht je van een stijlvolle nieuwe keuken?

Black Friday keuken make-over. Foto van roze keuken-inrichting.

De keuken is het hart van je huis. Het is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Tijdens Black Friday kun je met hoge kortingen je keuken een upgrade geven. Of je nu op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur, stijlvolle meubels, of een volledige make-over: tijdens deze dag zijn de aanbiedingen ongekend.

Vooral grote merken geven hoge kortingen op inbouwapparatuur zoals koelkasten, vaatwassers en kookplaten. Dit maakt het dé kans om die lang uitgestelde keukenrenovatie eindelijk door te voeren.

De oorsprong van Black Friday

Waar komt Black Friday vandaan? Black Friday vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Het is vandaag de dag over de hele wereld een begrip. De naam werd voor het eerst gebruikt in de jaren zestig in Philadelphia. Toen werd het gekoppeld aan de enorme drukte in de stad op de dag na Thanksgiving. Dit was dé dag waarop mensen massaal hun inkopen deden. Inmiddels is Black Friday uitgegroeid tot de dag waarop retailers gigantische kortingen geven. En consumenten van over de hele wereld gaan dan maar al te graag op koopjesjacht. Het markeert het begin van het feestdagenseizoen. Dit betekent voor velen dat er voordelig grote aankopen kunnen worden gedaan. Denk aan keukens en keukenapparatuur.

Wat zijn de mogelijkheden?

Tijdens Black Friday zijn er eindeloze mogelijkheden om je keuken te restylen. Wil je jouw keuken een moderne uitstraling geven en inkopen doen tijdens Black Friday? Dan zijn er kortingen op strakke, minimalistische keuken sets. Ook accessoires zoals nieuwe kranen, verlichting of keukentegels kunnen vaak voor een scherpe prijs worden gekocht. Voor liefhebbers van smart home-oplossingen zijn er vaak deals op slimme koelkasten en ovens die via je telefoon te bedienen zijn. Zelfs als je geen groot budget hebt, kun je met een paar kleine aanpassingen, zoals nieuwe kastgrepen of een opvallende kraan, je keuken een frisse uitstraling geven.

Hoe bereid je je voor op Black Friday?  

Wil je optimaal profiteren van de aanbiedingen? Dan is een goede voorbereiding essentieel. Begin met het maken van een lijstje van de items die je nodig hebt. Doe vooraf onderzoek naar de normale prijzen van deze producten. Zo weet je zeker dat je tijdens Black Friday een goede deal te pakken hebt. Vaak zijn de aanbiedingen al een paar dagen voor Black Friday beschikbaar. Dus hou de websites van je favoriete winkels in de gaten. Zo kun je op tijd toeslaan voordat de beste deals zijn uitverkocht.

Lifestyle
  • Keukenloods
  • Unsplash, Dada Design