slogan

Zo krijg je binnen 5 minuten wittere tanden

::

Wittere tanden hebben is iets wat veel vrouwen willen. Maar hoe krijg je het voor elkaar als je houdt van je dagelijkse kop koffie, misschien wel een sigaret op z'n tijd én als je je tanden niet laat bleken bij de tandarts? Nou, als volgt! 

Hoog op het wensenlijstje van genoeg vrouwen staat 'witte tanden', maar daadwerkelijk de stap zetten om tanden te laten bleken is voor sommigen weer een brug te ver. Hoe krijg je dan toch op een goedkope manier die begeerde witte tanden? Well, je kunt ze prima witter laten lijken zonder er heel veel voor te doen. Sterker nog, je hebt het binnen vijf minuten voor elkaar.

1. Tandpasta

Gebruik een goede whitening tandpasta om alvast een basis te creëren. Door iedere ochtend en iedere avond je tanden te poetsen met de tandpasta worden je tanden al iets opgelicht.

2. Lipstick

Wist je dat je met de juiste lipstick optisch wittere tanden kunt krijgen? De kracht zit 'm in de ondertoon van de kleur. Zo laat een oranje lipstick je tanden geler lijken, terwijl een koele lipstick met blauwe ondertoon het tegenovergestelde doet. Als je graag een rode lipstick draagt kun je dus het beste een rode lipstick met blauwe ondertoon kiezen.

3. Zelfbruiner

Als je huid bruin is, is er een groter contrast met de kleur van je tanden. Een beetje zelfbruiner (of desnoods bronzer) kan dus indirect al heel veel voor je tanden doen!

4. Sinaasappelschil

Niet getest maar misschien wel de moeite waard is om de binnenkant van een sinaasappelschil te gebruiken om je tanden te 'polijsten'. Het schijnt dat dit vlekjes wegpoetst.  

Lees ook:

Beeld: Instagram
Bron: stylecaster.com