slogan

Beatrice's vader Andrew heeft misschien haar toekomstige bruiloft verpest

::

Wat de mooiste tijd van haar leven zou moeten zijn, wordt nu overschaduwd door vader Andrew.

LEES OOK: Virginia Roberts doet verhaal: 'Ik moest prins Andrew tevreden houden'

Beatrice heeft haar verlovingsfeest met lief Edoardo Mapelli Mozzi al een keertje uit moeten stellen. Er was destijds nogal wat commotie rondom de vriendschap van haar vader met Jeffrey Epstein. En opnieuw was het haar vader die ervoor heeft gezorgd dat het verlovingsfeest ook de tweede keer moest worden uitgesteld. Thanks dad. Toen het eindelijk plaatsvond, was hij er zelf niet eens bij. 

Locatie onbekend

Aanvankelijk zou het tweetal in mei in het huwelijksbootje stappen. Dat leek echter niet te lukken. Daarna werd de ceremonie gepland in de Guards Chapel, maar die werd vervolgens geannuleerd toen Andrew zijn koninklijke taken had neergelegd. Nu zou het huwelijk plaatsvinden op 29 mei; waar is nog niet bekend.

Geen tv spektakel

Koningin Elizabeth hoopt in ieder geval dat de bruiloft van haar kleindochter iedereen weer bij elkaar zal brengen. Wel blijft het sneu dat de verloving zo is overschaduwd door het nieuws rond Andrew en Epstein. Zenders lieten ook weten het huwelijk niet live uit te zullen zenden. Terwijl zusje Eugenie in 2018 wel live te volgen was. 

BEELD: BSR AGENCY