doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Prinses Amalia ernstig bedreigd door 31-jarige man

Onbekend is wat voor straf de 31-jarige man toegelegd krijgt, maar reken maar dat de Koninklijke Familie hier geschrokken van is.
.
Prinses Amalia ernstig bedreigd door 31-jarige man

Het koningshuis is dit jaar even goed op scherp gezet, nadat prinses Amalia met de dood bedreigd werd. De man in kwestie blijkt de 31-jarige ex-militair Wouter G., naar wie op dit moment een onderzoek loopt.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Royal Beauty: Hoe doet prinses Amalia haar make-up?

Wouter G. bedreigde prinses Amalia naar verluidt via een fan-account op Instagram, waarvan hij naar alle waarschijnlijkheid dacht dat het van haar was. De man stuurde Amalia dreigende berichtjes, die heel ver gingen. Zo zou hij hebben bedreigd met de dood en verkrachting...

De ex-militair hield het overigens niet alleen bij prinses Amalia. Ook Brent, een goede schoolvriend, zou bedreigd zijn. "Ik denk dat ik een slachtoffertje ga maken. Je weet al wie", is één van de berichten die hij ontving. De man, Wouter G., zit momenteel in een Penitentiair Psychiatrisch Centrum. Hij zou Amalia tussen 9 en 14 januari agressieve berichten hebben gestuurd en gedreigd hebben haar op te zoeken op school en op Koningsdag. 

Vandaag verschijnt hij (digitaal) voor de rechter, waardoor het hele verhaal nu naar buiten komt. Onbekend is wat voor straf de 31-jarige man toegelegd krijgt, maar reken maar dat de Koninklijke Familie hier geschrokken van is.

BRON: GRAZIA, RTL NIEUWS, BEELD: KONINKLIJK HUIS

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws