Stralend de zon in: dé musthave sunscreen van deze zomer

Kom maar op met die zon! Want wij gaan sunproof én stralend de deur uit dankzij dit beauty item dat niet in je (strand)tas mag ontbreken.

Kom maar op met die zon! Want wij gaan sunproof én stralend de deur uit dankzij dit beauty item dat niet in je (strand)tas mag ontbreken.

LEES OOK: Hoelang is zonnebrandcrème eigenlijk houdbaar?

Kreeftenhuidje? No way, wij gaan voor de ultieme bescherming. Want flaneren langs zee, terras en swimming pool doen we natuurlijk het liefst met een sunkissed look.

Dat zonbescherming belangrijk is, wist je natuurlijk al. Maar wist je ook dat het een must is in de winter? En dat niet alleen uv-straling, maar ook blauw licht (HEV) en infraroodlicht kunnen leiden tot huidschade? Blauw licht komt van de zon, maar ook van LED-verlichting, computerschermen en mobieltjes. Kortom, jezelf elke dag beschermen tegen (zon)licht is een must.

Stralende look

Maar welke zonnebrand biedt nu bescherming tegen dit alles? En – niet onbelangrijk – zorgt ervoor dat we fabulous kunnen flaneren? Colorescience komt met de beauty musthave van dit seizoen: Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50.

Deze biedt een krachtige bescherming tegen uv-straling, blauw licht en infrarood. De brush is ideaal om mee te nemen en door de applicator makkelijk aan te brengen, ook over je make-up. Hoe fijn is dat?! Verder is 'ie water- en zweetbestendig, en ook ideaal voor mannen en kids. En dat niet alleen: deze sunscreen bevat hyaluronzuur, wat de huid hydrateert en zorgt voor vermindering van droogtelijntjes. #jongindezon

Hoe werkt het?

– Draai de borstelapplicator in cirkelvormige bewegingen over de huid tot het minerale poeder vrijkomt (het poeder is 100% mineraal en verstopt de huid niet).

– Breng gelijkmatig aan op gezicht en lichaam.

– Herhaal dit elke twee uur voor optimale bescherming.

Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50 biedt een transparante, natuurlijk ogende dekking en is verkrijgbaar in vier verschillende tinten: fair, medium, tan en deep. Verkrijgbaar voor € 71,50 via de erkende Colorescience-verkooppunten en op Colorescience.nl

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Colorescience.

Laatste nieuws