Shopping: De fijnste balms voor juicy lippen

Heb jij jezelf al een lekkere spa-treatment gegeven terwijl je in quarantaine zit? Heel goed! Maar vergeet je je lippen niet?

Heb jij jezelf al een lekkere spa-treatment gegeven terwijl je in quarantaine zit? Heel goed! Maar vergeet je je lippen niet? 

LEES OOK: Shopping: Gezichtsmaskers voor een selfcare momentje

Heb jij het gevoel dat je lippen extra droog zijn sinds de lockdown? Dat zou zomaar kunnen. Door het vele binnenzitten ben je misschien minder snel geneigd om je lippen te moisturizen en ook de droogte van de centrale verwarming kan de conditie van je lippen flink aantasten. Gelukkig kun je er gemakkelijk iets aan doen met deze fijne lipbalms. 

Charlotte Tilbury: Hot Lips 2 Conditioner

Deze lippenbalsem is hydraterend en verzorgt je lippen tot 11 uur lang. Dat komt door de toevoeging van fijne ingrediënten zoals Magic Shea Butter, Aloe Vera en Hyaluronic Acid. Combineer met de lipsticks uit dezelfde Hot Lips-lijn voor een perfect kleurresultaat. 

Nars: Afterglow Lip Balm

Een getinte lipbalm die je lippen verzorgt en tegelijkertijd voorziet van een subtiel tintje. De balm is onder andere verkrijgbaar in de iconische Nars tint: Orgasm. Naast verschillende hydraterende ingrediënten is de balm verrijkt met een blend van antioxidanten om je lippen te beschermen. Win-win. 

Tom Ford: Soleil Lip Balm 

Wat de balm tekortschiet aan kleur (hij is namelijk transparant) wordt gecompenseerd met glans. Je lippen worden ultiem gemoisturised en voorzien van een zwoele glow. De balm voelt dan ook zacht als boter en heeft een romige textuur. Deze lippenbalsem is uitermate geschikt voor extreem uitgedroogde lippen en biedt je gelijk verlichting.  

Kiehl’s: Lip Balm #1

De naam zegt het al, dit is een klassieker onder de lip balms en biedt snel verlichting aan droge lippen. Ook werkt deze balm beschermend tegen de effecten van wind en kou én het product is dierproefvrij. Daarnaast kost 'ie slechts een tientje. Geen excuus meer voor uitgedroogde lippen, dus. 

Shiseido Benefiance Full Correction Lip Treatment 

Een hele mond vol, de naam van deze balm, maar na het lezen van de productomschrijving wil je je lippen er gegarandeerd mee insmeren. De voedende balm voedt en hydrateert niet alleen je lippen, maar zorgt er ook voor dat de lapcontour duidelijker wordt, waardoor je lippen er voller uitzien. Verder worden tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, droogte en dofheid bestreden. Zeker het proberen waard, dus!

BEELD: ISTOCK, DE BIJENKORF

Laatste nieuws