doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Lentekriebels: Deze outfits droeg Máxima in april

We zetten alle looks die Máxima in april droeg nog eens op een rijtje.
.
Lentekriebels: Deze outfits droeg Máxima in april

We zetten alle looks die Máxima in april droeg nog eens op een rijtje.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Wie, wat, waar? Hier shop je de jurkjes van de prinsessen

3 april: Understated grijs

Op 3 april 2020 brachten Willem-Alexander en Máxima een werkbezoek aan het RIVM in Bilthoven. De koningin droeg tijdens dit bezoek een asymmetrische jurk met bijpassende mantel van Oscar de la Renta. De stoere bruine laarzen met hak zijn van het merk Paris Texas. Je shopt de laarzen hier.

8 april: Girlpower 

Op 8 april bezocht Máxima transportbedrijf Pieter Smit in Nieuw-Vennep. Ze deed dit in een grijs broekpak met visgraatmotief van Massimo Dutti. Hier shop je de pantalon en blazer in de aanbieding. Zou de koningin ook haar slag hebben geslagen in de sale? Verder droeg onze favo royal een chique handtas van Chanel en pumps van Gianvito Rossi.

16 april: Appeltjesgroen

16 april bezocht Máxima technologiebedrijf Demcon, een producent van beademingssystemen. Ze droeg tijdens dit bezoek een heerlijk luchtige outfit met een blouse van Zeus + Dione en een gele pantalon van Natan. Beide artikelen zijn helaas online niet (meer) verkrijgbaar.

20 april: boho-chic

Op 20 april werden foto's vrijgegeven van koningin Máxima die vanuit haar kantoor videobelde met verschillende zorginstellingen, organisaties, bedrijven en personen naar aanleiding van het coronavirus. Ze droeg tijdens deze werkdag een gebloemde jurk van het merk Rixo. Geen joggingbroek, maar wel comfortabel! Je scoort dit exemplaar hier.

27 april: showstopper van zijde

Op 27 april was het Koningsdag en hoewel het de verjaardag van Willem-Alexander was, stal koningin Máxima de show. Dit kwam mede door haar vrolijke jumpsuit van Seren. Ze combineerde het exemplaar met een eyecatcher van een riem van het merk Natan en pumps van Miu Miu.

BRON: MODEKONINGINMAXIMA, BEELD: KONINKLIJK HUIS

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws