Smullen: Geheim recept van pannenkoeken om thuis op te smikkelen

Verschillende restaurants delen unieke recepten voor thuis en dit is het moment om die gerechten uit te proberen. Nog geen idee wat je voor de Paasbrunch gaat kokkerellen?

Verschillende restaurants delen unieke recepten voor thuis en dit is het moment om die gerechten uit te proberen. Nog geen idee wat je voor de Paasbrunch gaat kokkerellen? Lees dan vooral verder. 

LEES OOK: Het favoriete toetje van prinses Diana: en zo maak je 'm!

We hebben de chef gevraagd om de geheime ingrediënten van de Pause Pannenkoeken met vers fruit. 

Ingrediënten pannenkoeken mix (5 personen):

  • Bloem                          500gr   
  • Suiker                          75gr
  • Mais Olie                     150gr
  • Melk                             750ml
  • Vanille Siroop              175ml
  • Bakpoeder                   35gr
  • Bakboter

Ingrediënten toppings (per persoon):

  • Blauwe Bessen            20ST
  • Frambozen                  12ST
  • Bramen                        8ST
  • Waterkers                    3ST
  • Poedersuiker
  • Zuivere Canadese Esdoorn Siroop

Methode: Mix alle ingrediënten van de pannenkoeken mix, behalve de boter, in een kom. Verhit een koekenpan op middel/hoog vuur en voeg de boter toe. Giet voor 1 grote of 3 kleinere pannenkoeken beslag in de pan en bak tot beide kanten bruin zijn. Herhaal dit tot het beslag op is. Maak tot slot de pannenkoeken af met het verse fruit, poedersuiker, een scheutje Esdoorn Siroop en 3 takjes waterkers.
 
Bon appétit!

 

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN IN SAMENWERKING MET PULITZER AMSTERDAM

Laatste nieuws