Verschillende restaurants delen unieke recepten voor thuis en dit is het moment om die gerechten uit te proberen. Nog geen idee wat je voor de Paasbrunch gaat kokkerellen? Lees dan vooral verder.
LEES OOK: Het favoriete toetje van prinses Diana: en zo maak je 'm!
We hebben de chef gevraagd om de geheime ingrediënten van de Pause Pannenkoeken met vers fruit.
Ingrediënten pannenkoeken mix (5 personen):
- Bloem 500gr
- Suiker 75gr
- Mais Olie 150gr
- Melk 750ml
- Vanille Siroop 175ml
- Bakpoeder 35gr
- Bakboter
Ingrediënten toppings (per persoon):
- Blauwe Bessen 20ST
- Frambozen 12ST
- Bramen 8ST
- Waterkers 3ST
- Poedersuiker
- Zuivere Canadese Esdoorn Siroop
Methode: Mix alle ingrediënten van de pannenkoeken mix, behalve de boter, in een kom. Verhit een koekenpan op middel/hoog vuur en voeg de boter toe. Giet voor 1 grote of 3 kleinere pannenkoeken beslag in de pan en bak tot beide kanten bruin zijn. Herhaal dit tot het beslag op is. Maak tot slot de pannenkoeken af met het verse fruit, poedersuiker, een scheutje Esdoorn Siroop en 3 takjes waterkers.
Bon appétit!
DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN IN SAMENWERKING MET PULITZER AMSTERDAM