Throwback! Koningin Máxima gaat los tijdens optreden Bløf

Tussen al het binnenkomend nieuws wat betreft het huidige virus, een #throwback lichtpuntje. Met in de hoofdrol: onze eigen koningin Máxima.
Throwback! Koningin Máxima gaat los tijdens optreden Bløf

Tussen al het binnenkomend nieuws wat betreft het huidige virus, een vrolijke #throwback. Met in de hoofdrol: onze eigen koningin Máxima.

LEES OOK: Dit detail heb je vast gemist tijdens Máxima haar bezoek aan de kwekerij

Ergens midden vorig jaar was de koningin voor een werkbezoek in Zeeland en bezocht daar een concert van de Zeeuwse band Bløf. Tijdens het optreden lukte het de koningin niet om stil te blijven zitten, wat wij maar al te goed begrijpen. 

Bløf

De koningin werd tijdens het evenement vermaakt met de muziek van de Zeeuwse band Bløf. Het populaire nummer Zoutelande, gezongen door zanger Paskal Jakobsen, kent Máxima maar al te goed. Weten wij meteen wat er bij de Oranjes gedraaid wordt, ha! De royal danst, zingt én klapt mee met de muziek. Máxima liet na afloop weten dat ze het erg naar haar zin heeft gehad tijdens het optreden. "Een concert van Bløf op de vroege ochtend, wie heeft dat nu?" vertelt ze lachend aan Blauw Bloed. 

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Niemand kan stil blijven zitten op Zoutelande van @blof, ook onze koningin niet. ??? #rtlboulevard #zoutelande #maxima #koninginmaxima

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5efdb17c69914', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws