Zo gaat het nu met de ex van golfer Tiger Woods

Zijn avontuur met zo'n 120 vrouwen kostte succesvolle golfer Tiger Woods tien jaar geleden zijn huwelijk én zijn carrière.
Zo gaat het nu met de ex van golfer Tiger Woods

Zijn avontuur met zo'n 120 vrouwen kostte succesvolle golfer Tiger Woods tien jaar geleden zijn huwelijk én zijn carrière. Inmiddels golft 'ie lekker verder en is hij - naar eigen zeggen - goed bevriend met zijn ex Elin Nordegren (40).

LEES OOK: Zó verging het de ex'en van Thaise koning (brrr!)

Nadat bekend werd dat Tiger Woods met zo'n 120 vrouwen de lakens had gedeeld achter de rug van zijn vrouw, leidden deze avontuurtjes uiteindelijk tot een scheiding in 2010. Wat doet voormalige mevrouw Woods nu? Beau Monde zocht het voor je uit.

Nanny

Elin is geboren in Stockholm, Zweden, en is de dochter van een politicus en een radiojournalist. Toen ze jonger was, werkte ze in de zomers als cassière om haar studie te financieren. Vanaf 2000 deed ze aan modellenwerk en ze besloot om in de Verenigde Staten als nanny te werken. Toevallig in het huis van Zweedse golfer, Jesper Parnavik. Hierdoor kwam Elin in het 'golfer-wereldje' terecht. En leerde ze Tiger Woods kennen, al was ze op dat moment met iemand aan het daten. Hij leek het echter niet erg te vinden en vroeg haar een jaar later op date.

In november 2003 waren de twee verloofd en een luxe bruiloft met alles erop en eraan volgde in Barbados. Prijskaartje? Zo'n twee miljoen. Drie jaar later werd dochter Sam Woods geboren. Een dag voordat Tiger als tweede eindigde in het U.S. Open tennistoernooi. Goeie week dus.

Kinderen

In 2009 verwelkomde het stel z'n tweede kind, een zoon genaamd Charlie. Het gezin van vier was compleet en ze waren dol op elkaar. Niet wetende dat een scheiding op de loer lag. Want enkele maanden later kwam het affaireschandaal plus een openbaring van Tigers seksverslaving aan het licht. Een scheiding werd aangevraagd. Elin kwam er nog leuk vanaf, zo'n honderd miljoen kreeg ze mee. De regeling staat hoog in het rijtje van 'duurste scheidingen ooit'. Sinds haar break van de golfer leidt ze een vrij teruggetrokken en rustig leventje. 

Echter ging ze niet bij de pakken neer zitten. Ze pakte haar studie op en studeerde af aan het Rollins College in 2014 waarbij ze een Outstanding Senior Award mocht ontvangen. Een paar jaar later behaalde ze haar Master in Kinderpsychologie. 

Ze kocht voor twaalf miljoen een leuk stulpje (een non-profitorganisatie mocht nog voor de verbouwing dingen meenemen plunderen) en liet het ombouwen tot een luxe landhuis met elf slaapkamers, vijftien badkamers. Later verkocht ze het landhuis voor een slordige vijftig miljoen. #verstandvanzaken

Haar liefdesleven heeft sinds haar scheiding op een laag pitje gestaan. Ze werd gekoppeld aan twee mannen, waarvan multimiljonair Chris Cline er een is. Deze aan-uit-relatie hield niet stand en Elin werd later gespot met NFL speler Jordan Cameron met wie ze afgelopen oktober een zoontje kreeg.

Verder hebben haar kinderen vooral haar focus. Vier jaar na de scheiding hebben Nordegren en Woods het weer goed gemaakt met elkaar. Tegenwoordig wonen ze op slechts 25 minuten afstand van elkaar en voeden ze hun kinderen samen op. Tiger beweert dat zijn ex-vrouw nu een van zijn 'beste vrienden' is. 

BRON: BUZZE, APPURSE, DAILY MAIL, TELEGRAPH, POPSUGAR, THE SUN, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0230fb95387', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws