doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Exclusief! Kim Kötter: 'Vanaf dag één wist ik dat Jaap de ware was'

De verhuisdozen zijn amper uitgepakt of Beau Monde  komt al op de koffie in de villa van Kim Kötter (37) en Jaap Reesema (35).
.
Exclusief! Kim Kötter: 'Vanaf dag één wist ik dat Jaap de ware was'

De verhuisdozen zijn amper uitgepakt of Beau Monde  komt al op de koffie in de villa van Kim Kötter (37) en Jaap Reesema (35). Het is hun vierde stulpje en voorlopig blijven ze hier. “Er is nog genoeg ruimte in de walk-in closets.” 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

tekst SANDRA TEN BRINK foto’s STEF NAGEL styling DANIELLE DINKGREVE visagie NATASHA KLAVERDIJK haar NICOLE VAN  DER LINDEN

“Wil je iets lekkers bij de koffie? Krentenwegge, ontbijtkoek, taart, krentenbollen? Ik heb twee soorten taart, met appel en met kers.” Kim verzorgt de visite, Jaap inspecteert ondertussen de vloer en de muren. 

Doodlopend laantje

Enkele jaren geleden streken Kim en Jaap in Loosdrecht neer, een prachtig landelijk gebied, grenzend aan vijf in elkaar overlopende  plassen. Kim: “We hadden een  appartement in Amsterdam in  Buitenveldert, maar we wilden  landelijker wonen. We zijn beiden opgegroeid in het oosten van het land, in huizen waar we omringd werden door hectares land en  koeien; ik in een woonboerderij in Losser, Jaap in een vrijstaand huis in Terwolde. Onze kinderen zijn buitenkinderen: laarsjes aan en erop uit. Muck en Youp zouden op dit moment niet gelukkig worden  in een drukke stad.” 

Deinen onder de douche

Kim en Jaap zijn acht jaar samen. Het knappe stel ontmoette elkaar bij de FHM Buurmeisje Van Het Jaar Verkiezing. Kim zat in de jury en Jaap kwam als plus één mee met een vriend van Kim. Op de  terugweg, in een boot, sloeg de vonk over. Kim: “We hebben tot  zeven uur in de ochtend non-stop gelachen, gepraat en daarna  gezoend. Vanaf minuut één wist  ik dat Jaap de ware was.” Jaap:  “We hadden ieder een lange relatie achter de rug, waren in het datingcircuit beland en helemaal klaar met die Amsterdamse weg-swipe mentaliteit. Al die spelletjes. Iedereen heeft bindingsangst, een relatie mag geen naam hebben en over kennismaken met de ouders wordt moeilijk gedaan. Bij Kim voelde ik: dit is dezelfde bloedgroep. Meteen waren we onafscheidelijk, we hebben elkaars ouders binnen een week ontmoet.”

Groepsknuffel

Het gaat goed met hun carrières - Jaap schrijft liedjes voor dj’s, is net gestart met een eigen platenlabel en gaat in België meedoen met de Vlaamse versie van ‘Beste zangers’, Kim heeft de merkrechten van Miss Nederland verkocht, presenteert veel en heeft zich gestort op online tv formats - maar hun family life is het belangrijkst. Jaap: "Een gezin hebben is het leukste wat er is. We komen allebei uit grote gezinnen,  ik ben er één van vijf, Kim van drie, en we vinden het niet leuk om  dingen alleen te doen. We houden van knuffelen, gezelligheid, reuring."

Meer lezen over Kim & Jaap? Je leest het in de nieuwe Beau Monde. Nu in de winkels! Of bestel 'm via deze link.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws