Zo ziet het zoontje van Bridget Maasland eruit

De presentatrice plaatst wel vaker foto's samen met het inmiddels al 11-jarige ventje, en daarop is te zien hoeveel hij op zijn moeder lijkt. 
Zo ziet het zoontje van Bridget Maasland eruit

Bridget Maasland heeft een moeilijke periode achter de rug. Haar breuk met André Hazes werd luidkeels in de media besproken en het ene na het andere gerucht over Bridget werd rondverteld. Gelukkig is zoontje Mees er om de presentatrice te steunen. 

LEES OOK: Bridget Maasland reageert op liefdesbreuk met André Hazes

Foto's

Op dit moment is Bridget samen met Mees onderweg naar Denemarken om daar Legoland te bezoeken. "On our way!" plaatst Bridget bij een foto van haar en Mees in haar Instagram Stories.

Vader

De presentatrice plaatst wel vaker foto's van haar samen met het inmiddels al 11-jarige ventje, en daarop is te zien hoeveel hij op zijn moeder lijkt. Bridget kreeg Mees samen met haar ex-vriend Pepijn Padberg, met wie ze negen jaar samen was. De twee verbraken in 2009 hun relatie. 

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

BRON: GRAZIA, BEELD: INSTAGRAM, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f282a2913d87', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws