Prinses Beatrice krijgt goedmakertje van Queen: ‘Jij hoeft niet te lijden door je vader’

Arme Bea, heeft het kind eindelijk de liefde gevonden in iemand die géén spelletje met haar speelt, gooit haar vader roet in het eten. Gelukkig krijgt ze van oma The Queen een goedmakertje voor dit alles.

Arme Bea, heeft het kind eindelijk de liefde gevonden bij iemand die géén spelletjes met haar speelt, gooit haar vader roet in het eten. Gelukkig krijgt ze van oma The Queen een goedmakertje voor dit alles.

LEES OOK: Beatrice's vader Andrew heeft misschien haar toekomstige bruiloft verpest

"De Majesteit wil niet dat Beatrice moet lijden onder de problemen van haar vader", vertelt een bron vanuit het paleis. Elizabeth zou haar kleindochter hebben aangeboden dat ze haar trouwreceptie in Buckingham Palace mag houden. Een enorme eer, want het gebeurde voor het laatst in 2011, tijdens het huwelijk van prins Willem en Kate Middleton. "Het is een heel bijzonder gebaar. Beatrice heeft dankbaar geaccepteerd."

Ook denkt de Britse pers te weten wanneer en waar de royal wedding zal gaan plaatsvinden. People en Hello! melden dat dit op 29 mei gebeurt, locatie nog niet geheel bekend, maar er wordt gefluisterd dat Guards Chapel de mogelijke trouwlocatie is. Het is de kerk tegenover Buckingham Palace

De bruiloft zelf wordt niet uitgezonden, in tegenstelling tot die van zusterlief Eugenie en neven William en Harry. 

Beatrice en liefje Edoardo maakten in september vorig jaar hun verloving bekend. In de maanden daarna stond echter niet Beatrice, maar haar vader prins Andrew in de schijnwerpers. Hij kwam veelvuldig negatief in het nieuws vanwege zijn vriendschap met de van misbruik verdachte zakenman Jeffrey Epstein. Al die aandacht heeft het huwelijk van Beatrice en Edoardo ook telkens doen opschuiven. Arme Bea…

 

LEES OOK: Prinses Eugenie laat van zich horen na schandaal prins Andrew

 

BRON: DAILY MAIL, HELLO!, TELEGRAAF, BEELD: BSR AGENCY, ROYAL FAMILY

Laatste nieuws