doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

*gesloten* Win: 4X Easy on the Eye Vegan Make-up Remover

Winnen!
.
*gesloten* Win: 4X Easy on the Eye Vegan Make-up Remover

Opgemaakte ogen verdienen een fantastische (maar snelle) make-up remover. De nieuwe vegan remover, Easy on the Eye, werkt snel en zeer comfortabel op de huid. En ook leuk: Beau Monde mag maar liefst vier sets weggeven! Pak je kans!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

De Jelly Cleanser hydrateert en droogt de huid niet uit. Het neemt make-up en zelfs waterproof producten moeiteloos af.

Stappenplan

Stap 1De Cleanser wordt direct op de droge huid gebruikt en werkt als een vocht inbrengende gelreiniger en make-up remover ineen. Het is samengesteld uit een mix van actieve ingrediënten op natuurlijke basis. Bijzonder zacht voor de gezichtshuid en de kwetsbare oogcontour.

Stap 2: Na de Jelly Cleanser geef je je huid een heerlijke treat met de zachte microvezel wasdoek die je voor gebruik even onder de warme kraan houdt. And hello schone en stralende huid.

Wat biedt het?

Het product is vegan en zit 100% boordevol natuurlijke ingrediënten, is dermatologisch en klinisch getest, is geschikt voor de gevoelige huid, werkt snel en efficiënt en last but not least: het hydrateert de huid én droogt 'm niet uit.

De STYLPRO Easy on the Eye hydrating Jelly Cleanser & make-up remover (100 ml) en de Face Cloth (39,7 x 16,7 cm) zijn verkrijgbaar via bol.com en beauty-import.nl. Maar wij mogen ook een paar sets weggeven! Vul onderstaand formulier in en maak kans. (Actie loopt tot en met dinsdag 21 januari 2020)

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws