8X wisselende haarcoupes van Meghan

Meghan weet ons altijd te verrassen met haar verschillende coupes. Dit zijn dé leukste haarlooks van de hertogin van Sussex:
8X wisselende haarcoupes van Meghan

Voor elk bezoek een andere outfit. Zo gaat het vaak bij de royals als het gaat om kleding. Toch is alleen een andere outfit niet genoeg om steeds weer anders en nieuw op de foto te verschijnen. Kapsels zijn hierin zeker niet onbelangrijk. Meghan weet ons altijd te verrassen met heur verschillende coupes. Dit zijn dé leukste haarlooks van de hertogin van Sussex.

LEES OOK: Zó staan Harry en Meghan ervoor na steun van Queen

Één van de lievelings haarstylen van de hertogin is de lage, losse knot. Ze draagt die met een scheiding in het midden. Daarnaast laat ze haar voorste plukjes los voor een speels effect. 

Een haarlook voor een nette gelegenheid is deze strakke, lage knot. Al je haren strak naar achteren en flink wat haarlak spuiten en je bent ready to go!

De lage paardenstaart met een middenscheiding, perfect als je snel je haren wilt doen. 

De échte favoriet van de hertogin in deze look. Losse haren, een middenscheiding en een krul in het haar. Perfect voor elke gelegenheid. 

Ook weer een lage knot en middenscheiding, maar de losse plukjes zijn bij deze look weggelaten.

Een scheiding die niet vaak voorkomt bij Meghan is de zijscheiding. Toch draagt de hertogin de look heel af en toe.  

Opnieuw de losse haren en middenscheiding. Ze pakte deze keer de stijltang in plaats van de krultang. De coupe is niet gebruikelijk voor Meghan, volgens royaltyfans werd Meg dit kapsel aangemeten doordat er een kleine op komst was, om zo aandacht naar haar 'buik' te verkleinen. Aha! Een truc die favoriet is bij hertogin Kate. 

BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f719bf109c48', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws