Linda de Mol haalt uit naar Chantal Janzen

Linda de Mol heeft zich uitgesproken over de rel omtrent Chantal Janzen en Wendy van Dijk.
Linda de Mol haalt uit naar Chantal Janzen

Sinds gisteren is er een heuse media-rel tussen Chantal Janzen en Wendy van Dijk ontstaan. Linda de Mol heeft zich nu ook uitgesproken en laat weten welk 'kamp' zij kiest.

LEES OOK: Wauw! Máxima glittert tijdens Kerst Gala

Chantal kwam deze week in opspraak nadat ze in haar tijdschrift een artikel had over 'cokeverslaafde Wendy van Dijk'. Echter bleek dit niet over dé Wendy van Dijk te gaan, maar over een onbekende Nederlander. Toch dachten veel mensen in eerste instantie dat het artikel over Wendy zelf ging en er ontstond veel verwarring.

Team Chantal of Team Wendy

Deze ochtend was Linda de Mol te gast bij Giel Beelen zijn radioprogramma. Ze sprak over haar nieuwe film April, May & June. In de laatste paar minuten vroeg Giel zich af of Linda 'Team Chantal' of 'Team Wendy' is. Waarop Linda antwoordde: "In dit geval ben ik team Wendy. Ik vind het namelijk niet heel erg chic wat er is gebeurd."

Reactie Chantal

Chantal heeft inmiddels ook gereageerd op het artikel en via haar management laat zij weten: "Die mevrouw heet gewoon zo. Er zijn heel veel mensen met deze naam. Zij wilde zelf met haar volledige naam erin, omdat ze haar verhaal wil delen, omdat ze trots is dat ze er vanaf is en omdat ze mensen wil helpen. Voor &C heeft dat uiteraard helemaal niets met een andere bekende of onbekende Wendy van Dijk te maken." Wendy zelf heeft nog niks van zich laten horen.

BRON: GIEL BEELEN, &C, BEELD: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f29bbdacb9be', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws