Bridget Maasland eist flinke schadevergoeding na publicatie roddel

Bridget Maasland laat niet met zich sollen.
Bridget Maasland eist flinke schadevergoeding na publicatie roddel

Bridget Maasland laat niet met zich sollen. Nadat weekblad Privé een verhaal over haar en André Hazes plaatste, werd meteen een schadevergoeding van zo'n 7.500 aangevraagd.

LEES OOK: André Hazes vertelt zijn kant van het verhaal over de breuk met Monique

Het weekblad schreef onlangs dat zij en haar nieuwe vlam hun 'eigen huwelijksnacht' zouden hebben gehad tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014. "Er is niks aan André of Bridget gevraagd. Hazes noch Maasland zijn door het weekblad gebeld", aldus de advocaat van Bridget. Bovendien zouden verschillende aanwezigen op het feest hebben verklaard dat er niets tussen de twee is gebeurd.

Meer dan een kus

Volgens de Telegraaf heeft er wel degelijk wat plaatsgevonden: er zou meer zijn geweest dan alleen een kus. "De volgende ochtend realiseerden ze zich wat er gebeurd was en hebben ze aanwezigen gevraagd er niets over naar buiten te brengen", zegt een van de getuigen.

Verschrikkelijke berichten

Ook Bridget laat van zich horen: "Er is een zoen geweest", vertelt ze. "Misschien zelfs een heftige zoen. We hebben een leuke avond gehad. Maar ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is." De presentatrice laat daarnaast weten dat haar zoon via Instagram "verschrikkelijke berichten" krijgt.

Zoontje

Privé bood wel excuses aan voor het gebruiken van een foto van Hazes' zoon in combinatie met de tekst: "Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?" De zanger wilde daarom een rechtszaak aanspannen tegen het blad. Hoofdredacteur Santegoeds liet weten dat het geschil was opgelost door een bedrag over te maken naar FKK Animal Rescue in Bonaire.

BRON: TELEGRAAF, NU.NL, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f36eef749b53', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws