Zó geef je je outfits een tweede leven

Iedere vrouw heeft wel van die items in de kast liggen die je niet vaak meer draagt en dat is jammer. Je kledingstuk ziet er waarschijnlijk nogprachtig uit en hoe zonde is het om deze weg te gooien…? De oplossing: LaDress for Success.
Zó geef je je outfits een tweede leven

Elke vrouw heeft wel van die items in de kast liggen die ze niet vaak meer draagt en dat is jammer. Het kledingstuk ziet er waarschijnlijk nog prachtig uit en hoe zonde is het om deze weg te gooien…? De oplossing: LaDress for Success.

LEES OOK: Tweede pop-up van Designer-Vintage in Amsterdam is een feit

LaDress & Dress for Success zijn een samenwerking aangegaan waarbij vrouwen hun kleding, die ze niet (zo vaak) dragen, kunnen inleveren bij een van de LaDress BoutiquesDress for Success is een non-profit organisatie met vestigingen in meer dan dertig landen en steunt vrouwen die geen of weinig inkomen hebben, op weg naar passend werk. Hoe steunen zij deze vrouwen? Door hen zonder winstoogmerk te helpen aan de juiste outfit voor een sollicitatiegesprek.  LaDress is ervan overtuigd dat de juiste kleding kracht en zelfvertrouwen geeft en wil deze vrouwen hier graag bij helpen. Zelf staat het bedrijf voor tijdloos, leeftijdloos en perfect voor elke gelegenheid.

Limited edition

Daarnaast presenteert LaDress een nieuwe collectie: LaDress Unique. Het is een collectie van exclusieve limited editions, gemaakt van prachtige luxueuze stoffen. Met de aankoop van een limited edition heb je een exclusief item, dat tegelijkertijd bijdraagt aan duurzaamheid en overproductie tegengaat. Dat wil toch iedereen?!

De kledingstukken kunnen worden ingeleverd bij één van de LaDress boutiques. Je ontvangt een Giftvoucher ter waarde van 15 euro per kledingstuk. Dress for Success zal de items reconditioneren voordat deze gedragen worden naar een sollicitatiegesprek.

BEELD: ISTOCK

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0c40b32b23f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws