Win: Kaartjes voor de film Last Christmas

Winnen!
Win: Kaartjes voor de film Last Christmas

Beau Monde trakteert, want we geven kaartjes weg voor de nieuwe kerstfilm Last Christmas (nu in de bioscoop). Grijp je kans en vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Je maakt niet alleen kans op een vrijkaartje voor jou en een vriend of vriendin, ook krijg je er een kerstige thermoskan en een warme muts cadeau. Like! 

Wat kun je verwachten?

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren... en een beetje ‘faith’ hebben. De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f36faff52dc2', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws