Win: Kaartjes voor de show Trijntje Oosterhuis

Winnen!
Win: Kaartjes voor de show Trijntje Oosterhuis

Winnen! Onze favoriete zangeres van Hollandse bodem is volop aan het touren, maar neemt daarnaast de tijd om een schitterende Kerstshow neer te zetten. Beau Monde mag kaartjes weggeven voor haar speciale Kerstshow. 

Kerst ís muziek voor zangeres Trijntje. Thuis voor de haard, in de woonkamer of in de keuken, tijdens de wintermaanden bestaat haar playlist uit kerstklassiekers. Dat deze traditie uit Amerika, waar vrijwel alle artiesten een eigen kerstalbum hebben, een grote liefde van Trijntje is, is geen geheim. Zo bracht ze eerder haar eigen kerstalbum This is the Season uit en liet ze haar publiek genieten van een muzikale kerstavond in de mooiste kerken van Nederland. Zo ook deze winter! Trijntje zal de sterren van de hemel zingen in verschillende Nederlandse kerken in Nederland (voor meer informatie ga naar kerstmettrijntje.nl). 

Kerstgevoel

Maar wat kunnen we verwachten? Trijntje gaf zelf antwoord op deze vraag: "Sophisticated kerstrepertoire zoals van helden Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Stevie Wonder, maar ook Nederlandstalige mooie, kleine liedjes. December is mijn lievelingsmaand! Ik vind het de mooiste tijd van het jaar!" Wij mogen één persoon blij maken met twee tickets. Grijp je kans en vul onderstaand formulier in om kans te maken.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f04d3da8488c', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws