Giveaway: De fijnste winterjassen van Style Italy

Winnen!

De seizoenverandering merken wij allemaal. Het begint namelijk al aardig winderig en koud te worden. En dus heeft Style Italy samen met Beau Monde samengewerkt om een leuke winactie t.w.v. €150 op te zetten!

LEES OOK: Zo begint je dag goed: Pumpkin spice latte recept

Met deze actie kun je een winterjas voor dames winnen, ook is het mogelijk om een winterjas voor heren te ontvangen als dit gewenst is. Hieronder geven wij je een impressie van de damesjassen waaruit je als winnares kunt kiezen.

Een lange parka jas beschermt je goed tegen de sterke en koude winden! Het houdt je goed warm en het imitatiebont maakt de gehele stijlvolle look af.

De zachte bontjassen bij Style Italy houden je extra warm en doordat het een lange jas is, word je ook nog eens beschermd tegen de wind.

Meedoen aan de winactie? Mail dan naar [email protected], vermeld in het onderwerp 'Style Italy' en je NAW-gegevens en doe mee! Maar wees niet getreurd, want ook als je niet gewonnen hebt, is het feest. Krijg 10% korting op je order met de BEAUMONDE10 kortingscode. (Dit geldt voor de eerste 100 klanten!)

De winactie loopt t/m woensdag 4 december.

Laatste nieuws