Het koningspaar is in India en Máxima brengt ode aan Juliana

Vandaag begint officieel het staatsbezoek in India. Daarbij het antwoord op de vraag, die iedereen wil weten: wat draagt onze Koningin?

Lees ook

Vandaag begint officieel het staatsbezoek in India. Daarbij het antwoord op de vraag die iedereen wil weten: wat draagt onze koningin?

LEES OOK: Lief! De lovende woorden van de koning aan zijn Máxima

Koninklijk ontvangst

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima kwamen zondagavond aan in de Indiase hoofdstad New Delhi. Vandaag begint namelijk hun staatsbezoek, waarbij het koningspaar wordt ontvangen door president Ram Nath Kovind en zijn vrouw Savita Kovind, in het presidentieel paleis. Na de welkomstceremonie bezoeken Willem-Alexander en Máxima het Raj-Ghat monument, opgedragen aan Gandhi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof) op

Waarom India?

Nederland en India zijn economisch met elkaar verbonden, vooral in de tech-sector. De komende dagen zal er daarom ook over toekomstige samenwerkingen worden gesproken. 

 

Ode aan Juliana

Edouard Vermeulen van modehuis Natan verzorgt opnieuw Máxima's garderobe. Bij haar modieuze looks draagt zij de juwelen-set met aquamarijnen van prinses Juliana. Daarbij draagt zij, net als Juliana altijd deed, een losse steen op haar hoed. 

Na dit staatsbezoek worden onze koning en koningin verwacht in Japan voor de inhuldiging van keizer Naruhito op 22 oktober.

BRON: Royalty-Online, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook