Hilarisch: Kanye West gaat los op Volksmuziek

Een filmpje van een losgaande Kanye West op Volksmuziek. Sowieso het beste wat je vandaag gaat zien.

Lees ook

Een filmpje van een losgaande Kanye West op Volksmuziek. Sowieso het beste wat je vandaag gaat zien. 

Kanye mag nooit een pauze nemen, met pensioen gaan of stoppen met het produceren van muziek. Aldus het (wurg) contract met zijn label. Des te meer reden om er voor zichzelf (en anderen) toch een feestje van te maken. 

LEES OOK: Kim laat vriendinnen contract tekenen voor ze naar borrel gaan

Kerkdienst door Kanye

Kanye bracht zijn muzikale Sunday Service terug naar zijn hometown Chicago. Hij sloeg de hulp van security, om door de mensenmassa te komen, af. Deed een gepassioneerde live versie van Jesus Walks… Nodigde Chance the Rapper uit op het podium en ging helemaal uit zijn dak. Op 27 september komt zijn 9e studio album uit: "Jesus is King." Zo kondigde lief Kim K. aan op haar social media.

Geheimhoudingsverklaring

Fans waren eerst wel wat skeptisch over de Sunday Service, omdat Kanye nogal weg is van… zichzelf. Toch heeft hij ook het geloof erg hoog staan en liep hij al langer met het idee om een kerk te beginnen. En dus begon hij met zijn eigen kerkdiensten. Naar verluidt moeten aanwezigen echter wel een geheimhoudingsverklaring tekenen…

Justin Bieber, de Jenners en Kardashians, Brad Pitt, Katy Perry, Orlando Bloom en Courtney Love: allen zijn fan. Mocht je je nu afvragen waarom onderstaand (bewerkt) filmpje je dag gaat maken? See for yourself, thank us later.

BEELD: BSR AGENCY, YOUTUBE

Laatste nieuws

Zie ook