He did it! Gordon is uit afkickkliniek

"Ik heb geleerd om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet."

Na bijna een maand afkicken, is het Gordon gelukt. Hij is 'ontslagen' en gaat vandaag al terug naar huis. He did it!

LEES OOK: Gordon: 'Ik ben nu vijf jaar single en dat doet me veel verdriet'

Op zijn Instagrampagina schrijft de realityster het volgende: "Een maand lang in rehab om mijn verslavingen te overwinnen en ik mag naar huis! De moeilijkste reis gaat alleen nog komen." Hiermee doelt de 51-jarige op de 'vrije' alcohol en drugs die overal in Nederland verkrijgbaar zijn.

'De maat was vol'

Ook vertelt Gordon over de beslissing om zichzelf op te laten nemen. "Voor mij was de maat vol, maar de erkenning van je machteloosheid naar de substantie toe is de grootste stap en die heb ik gezet. Wat ben ik mezelf tegen gekomen en ik hoop dat elke traan die ik hier heb gelaten, staat voor een glimlach in de toekomst. Want dat belooft dan een zeer leuke tweede helft van mijn leven te worden." Ook schrijft hij veel steun van familie en vrienden te hebben. "Wat heb ik veel geleerd hier, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet."

Talkshows

Gordon is niet plan om zijn afkickverhaal in geuren en kleuren in 'talkshows' te vertellen. Hier wil hij nog een jaar mee wachten. "Dan pas heb ik recht van spreken en hoop ik het nieuws te verspreiden van een leven zonder invloed in plaats van: onder invloed."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve mensen, I did it! Een maand lang in rehab om mijn verslavingen te overwinnen en mag ik morgen naar huis!!!. De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn en waar menig een( zonder het vaak zelf te weten) niet meer buiten kan. Voor mij was de maat vol maar de erkenning van je machteloosheid naar de substantie toe is de grootste stap en die heb ik gezet. Wat ben ik mezelf tegen gekomen en ik hoop dat elke traan die ik hier heb gelaten staat voor een glimlach in de toekomst want dat beloofd dan een zeer leuke tweede helft van mijn leven te worden. Ik ga het nog heel moeilijk krijgen maar met de steun van mijn beste vrienden en familie moet het me lukken. Wat heb ik veel geleerd hier maar vooral om weer van mezelf te houden want dat deed ik al jaren niet meer.Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inpirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan gewoon eens tijd voor jezelf nemen. Ik kon mij veroorloven om het in een 5 sterren resort te doen maar het was allesbehalve makkelijk of een vakantie. Het maakt niet uit waar je zit, van welke komaf je bent of hoeveel of hoe weinig geld je hebt de strijd en het proces om je verslaving te overwinnen is hetzelfde. Ik ga niet in talkshows zitten om te vertellen hoe geweldig ik ben na een maand zonder , na een jaar heb ik recht van spreken en dan hoop ik het nieuws te verspreiden van een leven zonder invloed ipv onder invloed.Wekenlang intensieve therapieën en gesprekken hebben zijn vruchten afgeworpen, maar ook de mindset naar een andere gezondere levensstijl doen mij meer dan goed. Ik viel als bonus ook nog even 6 kilo af in een maand en is mijn Diabetes type II zo goed als weg! Ik ben zo dankbaar dat ik zoveel steun heb gekregen uit Nederland, dat heeft me ook zo sterk gemaakt onwijs lief en bedankt! Mijn leven heeft een andere weg gekregen en die kans pak ik met beide handen aan. Het universum leidt me al sinds jaar en dag en ook hier bracht het mij om mezelf weer te hervinden en te herpakken. Blijf me volgen op FB en Instagram en volg me op mijn nieuwe pad van her

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

 

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws