Prins Alberts oudste zoon is nu een leuke tiener!

Hé, deze Grimaldi zien we maar zelden.

In augustus wordt hij zestien, Alexandre Grimaldi-Coste, de oudste zoon van prins Albert van Monaco. En de jongeman begint leuk op te drogen.

Alexandre is geboren uit Alberts jarenlange relatie met stewardess Nicole Tossoukpe, die later haar achternaam veranderde in Coste. De prins erkende Alexandre en zijn eveneens buitenechtelijke halfzus Jazmin Grace in 2005, sindsdien heet de jongen Grimaldi-Coste, zodat hij toch een beetje bij de dynastie hoort.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @miss_nostalgiamc op

Naast Jazmin heeft hij nog twee oudere halfbroers via zijn moeders kant. Omdat hij buitenechtelijk is geboren, komt hij niet in aanmerking voor troonsopvolging, die rol is weggelegd voor zijn jongere halfbroertje prins Jacques, die Albert met prinses Charlene verwekte. Hier alle jongens die bij de familie horen, met de klok mee Alexandre Grimaldi-Coste, Jacques Grimaldi, Andrea en Pierre Casiraghi en Louis Ducruet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @miss_nostalgiamc op

Het contact tussen vader en zoon is altijd vrij goed geweest: toen Alexandre klein was woonde Nicole in Zuid-Frankrijk en zag hij zijn vader vaak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) op

Hij viert regelmatig vakantie in Monaco en Albert sleepte zich vorig jaar doodziek naar de communie van Alex zoals hij in intieme kring wordt genoemd, om dit hoogtepuntje bij te wonen. De blonde vrouw is een huisvriendin van Nicole. 

© Jazmin Grace Grimaldi    

Jazmin, die een andere moeder heeft, investeert ook de relatie met haar broertje: ze volgden zo te zien samen een boksles en hij wilde best even met haar op een ussie.

 

Foto's © Hollandse Hoogte, Jazmin Grace Grimaldi    

Laatste nieuws