Híer kun je stijlvol brunchen met Pasen!

Culinaire kenners en liefhebbers van de lente opgelet.

Culinaire kenners en liefhebbers van de lente opgelet: dit zijn, volgens ons, de beste locaties voor een luxe paasbrunch. Altijd gezellig!

LEES OOK: Round-up: Zo vieren de royals Pasen

Kasteel Altembrouck
Dicht bij Maastricht ligt kasteel Altembrouck, de perfecte locatie voor een chique paasbrunch. Het kasteel staat bekend om zijn seizoensgebonden producten en romantische uitstraling. Deze betoverende locatie is zowel ontspannend als zakelijk. De paasbrunch vindt plaats op eerste paasdag vanaf 12:00. Er zal ruime keuze zijn uit gerechten, zoals garnalencocktails, krieltjes met rozemarijn en parelhoen met saliejus en groene asperges. Voor de kinderen is er gelegenheid om paaseitjes te zoeken. kasteelaltembrouck.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Landgoed Kasteel Altembrouck (@altembrouck) op

MOMO Restaurant, Bar & Lounge
Al ruim 10 jaar is MOMO Restaurant, Bar & Lounge de ideale plek om je Pasen door te brengen. Een plek die alles heeft. Een menu vol subtiele Aziatische smaken, creatieve cocktails die gemaakt worden door prijswinnende bartenders en zitjes voor twee of voor de hele familie. Op het menu ontmoeten verschillende smaken en texturen elkaar en worden subtiele Aziatische smaken gecombineerd met elegante invloeden uit de Westerse Keuken zoals de Lobster Dim Sum met verse Truffel. Wie zegt daar nou nee tegen? Dit jaar serveert MOMO ook een speciaal Paas dessert, die je met iedereen kan delen. Deze Limited Edition Easter Flower Pot is van 18 t/m 22 april verkrijgbaar en is van top tot bodem gemaakt van de lekkerste chocolade. Echt zo eentje waar jij je vingers bij af wilt likken. Reserveren kan via [email protected] of 020 671 74 74.  

Hotel Okura
Een andere toplocatie voor jouw paasbrunch is Hotel Okura in hartje Amsterdam. Dit vrolijke paasprogramma zal plaatsvinden in een van de chique zalen, namelijk de Grand Ballroom. De chefs hebben een uitgebreid buffet voorbereid en er is uiteraard veel aandacht besteed aan de luxe setting. Je wordt in de watten gelegd met de meest prachtige gerechten. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten georganiseerd. De brunch zal plaatsvinden tussen 12:00 en 16:00. www.okura.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Monday ? Let’s extend those weekend vibes and pamper yourself tonight with our haute cuisine, kaiseki ryori.

Een bericht gedeeld door Hotel Okura Amsterdam (@hotel_okura_amsterdam) op

SS Rotterdam
Pasen vieren kan ook aan boord van de SS Rotterdam, een originele, vrolijke plek om de lente te vieren. Geheel in stijl kun je genieten van hartig en zoet. De voorjaarsbrunch vindt plaats in een van de authentieke zalen en duurt op Eerste en Tweede Paasdag vanaf 11:30 tot ongeveer 15:00. Ruim de tijd om te genieten van de verzorgde gerechten dus. Op het schip draait alles om smaak en een gezellige sfeer, en dit zal je dan ook absoluut terug proeven aan 't buffet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Isn't she lovely? ? —————— #takeover @theflyingdutchfamily —————— Een nieuwe dag aan boord van het ss Rotterdam. We kunnen niet kiezen tussen een tour over het schip (ja, nóg 1!), een bezoek aan het Maritiem Museum én de Euromast. Nou, weet je wat? Dan doen we het toch allemaal?! ——————– #theflyingdutchfamily #travelblogger #travelfamily #klm #momspiration #teamcanon #canonnederland #canoneosm5 #reizenmetkinderen #travelwithkids #travelphotography #traveltheworld #liveforthestory #luxurytravel #travelfamilyblog #traveltheworldwithkids #travelkids #travelchildren #travellover #ssrotterdam #rotterdam #rondjenederland #nederland #holland #rotterdamcity #vakantieineigenland #vakantieinnederland #thenetherlands

Een bericht gedeeld door ss Rotterdam Official (@ssrotterdamofficial) op

THE DUCHESS
Is een groot Paasei van chocolade niet genoeg voor jou met Pasen? Bij THE DUCHESS is dat geen probleem. Tussen 13 en 22 april serveert het restaurant ook een speciale Paas Afternoon Tea in de Tea Room. Tussen 12:30u en 16:00u ben je van harte welkom om je dosis zoetigheid te nuttigen. Zorg dat je snel je plekje reserveert via [email protected] of 020 811 33 22. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Easter has never been this magnificent when paired with our delicate sweets and delicious savoury treats @the_entourage_group.

Een bericht gedeeld door THE DUCHESS (@theduchess_official) op

MR PORTER
Niets is lekkerder met Pasen dan een échte Sunday Roast op je bord te hebben liggen. Kom langs bij MR PORTER, het beste steakhouse van Amsterdam, waar jij deze traditionele Sunday Easter Roast kan ervaren samen met het gezin. Geniet van 12:30u tot 16:00u van heerlijke stukken vlees en het mooiste uitzicht van Amsterdam. Al bij binnenkomst worden de mini’s verrast met paaseitjes, zoals we dat gewend zijn met deze traditie, waarna je plaats neemt aan een van de mooie opgedekte tafels. Op het menu vind je verschillende soorten roasts: een 21 dagen gerijpte Schotse Sirloin, een langzaam gegaarde leg of pork en – voor degenen die het vlees liever overslaan – een Nut Roast “Wellington”. Uiteraard bestaat het dessert ook uit chocolade en serveert de hotspot een Chocolade Paashaas met bladgoud. Echt het proberen waard! Reserveren kan via [email protected] of 020 811 33 99. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did you hear about our new Saint or Sinner cocktail menu? Come check it out! @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door MR PORTER (@mrporter_official) op

Laatste nieuws