Fashion: hertogin Meghan's evolutie in nude

Het is niet de makkelijkste kleur om een beetje boeiend te maken, maar Meghan heeft eindelijk de slag te pakken.
Fashion: hertogin Meghan's evolutie in nude

Nude, een tint tussen beige en roze, is favoriet bij veel royals. De kleur is het toppunt van saai neutraal, combineert makkelijk met zwart en is vrij tijdloos.

De onbetwiste Queen of Nudes is koningin Máxima, de kleur past goed in haar favoriete palet van bruintinten. Meghan heeft als actrice voor zover bekend nooit iets huidkleurigs gedragen afgezien van misschien eens een beha en dit ↓ vestje in 'Suits'.

Ze stond dus voor een hele uitdaging toen ze als royal nude aanbevolen kreeg als tint waar niemand aanstoot aan kon nemen en die toch reuze deftig is. Het is de afgelopen maanden een heel leerproces geweest, maar bleek uiteindelijk toch een manier te hebben gevonden om nude-op-zijn-Sussex te dragen: heel zedig, maar wel met een vleugje zwier.

Haar eerste royal experiment in nude: zeer, zeer chic...

...en buitengewoon nietszeggend. Gelukkig zei haar hand op Harry's rug álles. 

Trooping The Colour 2018. De meningen waren verdeeld over de blote schouders op zo'n belangrijke dag vol ceremonieel.

Meghan leek er zelf ook niet helemaal van overtuigd, maar dan kan ook zijn veroorzaakt door haar overstylde haar, dat toch maar niet wilde blijven zitten. Nog niet helemaal gewend zijn aan een nette hoed dragen helpt dan niet. 

Op pad met de Queen. De stemming was opperbest, de Givenchy op zich prachtig, maar de schouderpartij toch wel erg disproportioneel. Nude naast de Queen was een goede keuze, want Meg wilde natuurlijk voorkomen dat ze de show stal van het Nationaal Monument. Maar op deze manier nude dragen is wel erg deftig en dor. 

...en de onvermijdelijke trenchcoat zelf.  

En er werd een niet al te flatterend momentje nude-going-on-havermout genoteerd...

...voor Meghan opeens de nude-slag te pakken leek te hebben: net een slagje warmer van tint, met een zwierig rokje.

En niet onbelangrijk om de kleur wat op te leuken: soepele stof die lekker meebeweegt.

Een paar interessante schoenen erbij, niets meer aan doen. Plus: bonuspunten voor het feit dat Hare Koninklijke Hoogheid zich ondanks Bump Sussex nog altijd op ultrahoge hakken verplaatste. De vraag is nu natuurlijk: gaan alle nude kleren achter in de kast, nu de Sussex'jes zich distantiëren van royal life, of zal Meghan nog wel eens 'neutraal' in het openbaar verschijnen?

Lees ook: 

Foto's © The Royal Family, Getty Images   

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f36f0e3761f7', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws