Prinses Xenia pakt weer eens lekker uit!

Droommatch: Duitslands meest flamboyante prinses en designer samen aan de slag!

Lees ook

Dus, je doopt je nieuwe collectie zonder te knipperen 'Unadjusted Royal', wie nodig je dan eens als klapstuk uit? Prinses Xenia van Saksen, natuurlijk.

Harald Glööckler is als ontwerper een fenomeen, omdat hij het liefst in strass gepaneerd door het leven zou gaan. En ook in zijn werk niet terugschrikt voor over the top kleuren, tiara's, goud, faux ordes en andere verwijzingen naar prinsessenzaken. "Een meisje mag dromen," zo zegt hij zelf.

Prinses Xenia is een van zijn muzes, omdat zij net als hij lak heeft aan álles. Zo zijn dol op elkaar en gingen al eens samen naar het Weense operabal, zij als keizerin Sissi en hij zo te zien als variatie op het Spook van de Opera.

Wie anders dan Xenia kon dan ook zijn ontwerpen showen op Berlin Fashion Week?

De prinses liet zich welwillend optuigen. Dit is een van Haralds meer subtiele creaties.

En dit is totally Glööckler. Xenia mocht de kroon houden, de officiële van het Huis van Wettin, waar men buitengewoon kritisch naar hun flamboyante familielid kijkt, 'mag ze namelijk nooit eens op', volgens Harald.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ⚜️Harald Glööckler⚜️ (@haraldgloeoeckler01) op

Om je een idee te geven van zijn ontwerpen: het is allemaal reuze divalicious, een soort old school Versace, maar dan met meer glitter…

…en dit is Harald zelf. 

 

Foto's © BSR Agency, Alamy, Harald Glöckler

Laatste nieuws

Zie ook