Doe ’t als de sterren: neem je eigen personal trainer

Slim Living huist zich in de gym van het luxueuze W Hotel.

Lees ook

Zoals u weet: zweten doen we liever niet, mits we er een Hollywood body van krijgen. Maar om nu in een propvolle sportschool te gaan staan… het kan ook anders! Je eigen personal trainer bijvoorbeeld. 

Sterren in Hollywood kunnen niet anders – die gaan natuurlijk niet met hun grote Gucci zonnebril in de plaatselijke sportschool staan. Persoonlijke aandacht en toch ook wel een beetje privacy is geen overbodige luxe als je aan die killerbody wil werken.

Slim
En als je het doet: moet je het goed doen. Slim Living huist zich in de gym van het luxueuze W Hotel. Handig en makkelijk is dat de personal trainingsschema's en voedingsprogramma’s worden afgestemd op jou. Als jij geen crashdiëter bent, gaan ze dat ook niet van je maken. Tegelijkertijd: als jij per se die Kardashian kont wil kan dat worden geregeld, aldus eigenaar Bas van Beest. Laatstgenoemde heeft zelf op internationaal niveau gesport, is altijd bezig met de juiste voeding en wil mensen hierin inspireren. Als je hebt het over je droomlichaam bereiken, dan weten hij en zijn collega personal trainers wat nodig is. Geloof ons, je hebt in ieder geval weinig tijd om de dramaqueen uit te hangen in het uur dat Bas met je traint. Na je work-out, waar je echt genoeg persoonlijke aandacht krijgt, kun je bijkomen in de heerlijke, luxe AWAY Spa. Maakt sporten een heel stuk leuker.

Wil jij ook sporten bij Slim Living? Een intake aanvragen kan hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @basvanbeest Naast de gym van @wamsterdamhotel , kom ik ook in andere sportscholen en zie daar conculega‘s aan het werk. “Personal trainer” is een beroep dat iedereen kan uitoefenen, je hoeft er geen papieren voor te hebben. Zorgelijk vind ik, want het gaat wel om iemand zijn gezondheid… Daarom een post over hoe je een goede personal trainer kan onderscheiden van de rauwdouwers: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ – Om te beginnen, moet je trainer kijken naar je startpunt. Train je al jaren, of begin je net: het is goed om meteen met een duidelijk plan te werken. – Je personal trainer toont interesse in jouw leven, luistert naar je doelen en werkt hier samen met jou aan. Het is tenslotte ‘personal’ training; als jij alleen ’s ochtends wil trainen, dan moet dat geregeld worden. – Je trainer gebruikt zijn telefoon alleen voor het noodzakelijke. Bij Slim hebben we een ‘no phone’ policy: de telefoon mag alleen gebruikt worden om een video van de uitvoering van een oefening van de cliënt te maken. Tainingsschema’s hebben we op de iPad, dit houdt het overzichtelijk en voorkomt afleiding. – Tijdens het trainen ligt de focus op techniek en progressie. Het de bedoeling dat je trainer je leert om zelfstandig te kunnen trainen en je doelen te bereiken. – Je trainer is óók je coach. Hij zorgt er voor dat je net dat beetje meer geeft, maar ook dat je je houdt aan gemaakte afspraken en gemotiveerd blijft. – Behaalde resultaten! Niets is overtuigender dan het resultaat dat de trainer al met anderen heeft geboekt. – Waar ik me aan stoor, is als ik in de gym een personal trainer met andere mensen zie praten, terwijl zijn cliënt een oefening doet. Een goede techniek aanleren – of het gaat om squatten of planken – vereist 100% focus, van cliënt én trainer. – Tot slot zorgt je trainer er voor dat het aanpakken van je voeding op de juiste manier gebeurt! Naast theoretische dingen zoals eiwitinname per maaltijd, is het ook goed om te kijken wat er bij je past en waar winst te behalen is. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik denk dat als je deze punten in je achterhoofd houdt, je een geschikte trainer zal vinden. Een goede klik is natuurlijk ook belangrijk, maar uiteindelijk gaat het er om dat jij je doelen zal behalen ??

Een bericht gedeeld door Slim Living (@slimliving.nl) op

Laatste nieuws

Zie ook