Dit product zit in de make-uptas van bijna elke celebrity en het kost je nog geen €2

En waarschijnlijk heb je het al ergens thuis ook.

Lees ook

De celebs zien er altijd flawless uit en hebben zo nu en dan hun beautytrucjes achter de hand. Maar tussen alle dure crèmes en soms een beetje hulp van de plastisch chirurg, is er één holy grail die standaard in hun handtas zit.

LEES OOK: Met deze simpele truc word je altijd wakker met glamorous haar

Wondermiddel

Voor minder dan €2 heb je een potje in huis. Het grootste beautygeheim van celebrity's is namelijk vaseline. Dat het een wondermiddel voor droge lippen is, wisten we al. Maar onder anderen Beyoncé en J.Lo leren ons dat er nog veel meer toepassingen zijn.

Beyoncé verzorgt haar lange wimpers met het spul en J.Lo gebruikt het als reinigende balsem. Maar er is meer. Hieronder hebben we nog meer onverwachte beautytrucs met vaseline voor je op een rijtje gezet.

Vastplakken van glitter

Wil je uitpakken met glitter voor een feestje? Doe wat vaseline op de plek waar je glitter wilt aanbrengen, strooi de glitter erop en spuit daarna wat settingspray op je gezicht. Je make-up blijft zo de hele avond op z’n plek.

Glossy eyes

Glimmende oogleden zijn een grote trend. Hoe je de look creëert? Gewoon wat vaseline aanbrengen op je ooglid of over je oogschaduw deppen.

Nagellakfoutjes

Breng een laag vaseline aan rondom de nagel. Wanneer je je nagels aan het lakken bent en je schiet per ongeluk uit, kun je het zo wegvegen.

Doe-het-zelf-haarverf

De nagellaktruc geldt ook voor haarverf. Breng voordat je gaat verven wat vaseline aan op je haarlijn. Dit voorkomt die vervelende verfvlekken op je huid.

Liptint

Is je favoriete lipstick bijna op? Mix het dan met wat vaseline. Zo heb je een gloednieuwe, glossy tint.

Highlighter

Vaseline is een geweldige highlighter die zorgt voor een natuurlijke glow. Dep wat her en der et voilà: je huid is prachtig dewy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lipbalm | Nixoderm​ | Vaseline (@casket.stick) op

BRON: GRAZIA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook