Anna Nooshin reageert op commotie rondom gewicht

Influencer Anna Nooshin is beeldig. Zonder twijfel.

Lees ook

Influencer Anna Nooshin is beeldig. Zonder twijfel. Met haar mooie snoet en prachtige lijf pronkt ze dan ook regelmatig op Instagram. Toch krijgt de influencer de afgelopen tijd vooral veel negatieve reacties op haar figuur.

LEES OOK: Miljuschka voor eerste keer openhartig over oom Willem Holleeder

Anorexia

In een interview van Glamour met de 31-jarige wordt naar haar zichtbaar slankere lijf gevraagd. "Wel goed om het daar even over te hebben, want ik word hier echt mee doodgegooid de laatste tijd", begint ze.

Anna vertelt vervolgens dat ze de afgelopen tijd zelfs DM’s ontving van mensen die zeiden dat ze anorexia had en naar de dokter moest. "Ten eerste: anorexia is een heel ernstige ziekte. Denk even na voordat je zoiets aan iemand toeschrijft. Er zijn heel veel vrouwen die daar enorm mee worstelen. Bij mij is dat niet het geval."

Pizza en patat

Wel laat de vlogster weten inderdaad wat kilo’s kwijt te zijn geraakt, maar dat dit allesbehalve op een ongezonde manier is gegaan. "Ik at voorheen gewoon superslecht. Alleen maar pizza en patat. Toen mijn stiefvader ziek werd, had ik even niet meer zo veel eetlust. Maar om mijn werkschema vol te kunnen houden, had ik wel energie nodig."

En dus gooide Anna haar eetpatroon om en koos ze voor een healthy lifestyle. "Ik ging anders eten. Minder zwaar en vet. Heel veel groente, fruit en vis. En ik voel me veel fitter, scherper en minder moe. Ik ben nu inderdaad slanker, maar nooit bewust bezig geweest met dunner worden."

Anna verzekert haar volgens dat het prima met haar gaat en ze zich juist beter voelt dan ooit. Zo, is dat ook weer de wereld uitgeholpen!

BRON: GRAZIA, ANP

Laatste nieuws

Zie ook