5x de allermooiste infinity pools

En het leukste is, je hoeft niet eens naar de andere kant van de wereld om hierin te badderen.
5x de allermooiste infinity pools

Wat doen we liever dan pootje baden met een prachtig uitzicht op de natuur of de skyline van een stad? Bijna niks. Daarom zochten we voor de liefhebbers de beste infinity pools uit.

De infinity pool is een knappe uitvinding want het is optische illusie ten top. Het zwembad is namelijk zo ontworpen dat het net lijkt alsof het geen rand heeft. Eng? Nee! Alleen maar pure luxe en een must voor het maken van insta-waardige foto's. Maar waar vind je al die luxe? Kijk mee...

Zwitserland: Bürgenstock Resort

Relaxen in de luxueuze spa van een Zwitsers resort, wij kunnen wel wat ergers bedenken. Op 500 meter hoogte kun je  tijdens je spa moment uitkijken over een groot meer en zoals het op de website luidt 'wegsmelten'. Het is het hoogtepunt van het buitencomplex, waar het water 35 graden is en de grens tussen water en lucht echt lijkt. Wil je heen toch? 

 © Bürgenstock Hotels & Resort

Griekenland: Santorini 

Het lijkt bijna té mooi om waar te zijn maar dit plaatje kun je zelf bewonderen in het mooie Griekenland. De stad staat dus niet alleen bekend om haar witte huisjes (Instagram staat er vol mee), want: hallo infinity zwembaden! 

© Villa Etheras

Italië: Belmond Hotel Caruso

Aan de toeristische Amalfi kust ligt het plaatsje Positano en die doet goede zaken, het krioelt er namelijk van fashionbloggers en influencers. Op de bekende 'berg' met zijn vele witte schattige optrekjes, huist ook hotel Belmond:  'A piece of paradise'  zo meldt de website, wij snappen wel waarom! 

© Belmond Hotel 

Malediven: Fairmont Hotel

Hoe mooi kan een 'klein' zwembad zijn?! Nou ja, klein? Best groot, want het is namelijk helemaal van jou. De Malediven zijn populairder dan ooit vanwege de witte stranden, blauwe zee en schattige vakantiehuisjes op palen. Dé ideale plek om met een glas champagne in de hand even bij te komen. 

© Fairmont

Singapore: Marina Bay Sands

Ook aan de niet-natuurliefhebbers is gedacht bij de samenstelling van dit lijstje, want wat een uitzicht is dit! In één blik de gehele skyline van Singapore. Het zwembad is gebouwd op een hoogte van 200 meter en mag zich het hoogste én langste zwembad ter wereld noemen. Het hotel zelf heeft ook nog een behoorlijke titel op zijn naam: het resort is het duurste, op zichzelf staande vakantieoord dat ooit gebouwd is. Het geheel kostte een kleine acht miljard dollar. 

 ©  Marina Bay Sands Singapore

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f1062ca88ad1', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws