Specialist bestudeert lichaamstaal Harry en Meghan

We hebben geen expert nodig om te zien dat de twee stapelgek zijn op elkaar.

Het verlovingsinterview tussen prins Harry en Meghan Markle is volledig uitgepluisd, na de antwoorden onder de loep te hebben gelegd is nu ook de lichaamstaal van de twee onderzocht. Traci Brown is expert op het gebied van lichaamstaal en heeft het interview nog eens goed bestudeerd. De resultaten zijn heel zoet.

Blik

Gedurende het interview zocht Meghan meerdere keren de blik van haar kersverse verloofde op. Traci Brown ziet in de blik van Meghan een groot verlangen. Dat de twee elkaars blik meerdere keren kruisten tijdens het gesprek betekent ook dat zij geen geheimen hebben voor elkaar. Het is ook duidelijk dat de twee gek zijn op elkaar, want de vurige blikken spreken boekdelen.

Handen

Meghan klampte haar handen om die van Harry, haar ring was hierdoor duidelijk zichtbaar, maar volgens Brown heeft het ook nog een andere achterliggende betekenis: dit heeft allemaal te maken met onzekerheid. Het kan betekenen dat Harry zich niet comfortabel voelde bij de situatie en Meghan hem probeert gerust te stellen door haar handen om die van hem te vouwen. Het is ook logisch dat de prins niet op zijn gemak was, zijn toekomstige vrouw is daarentegen gewend om voor de camera te staan en neemt daarom de zorgelijke rol op zich. Lief!

Kinderen

Na de publiekelijke bekendmaking van de verloving viel de media over de 'babybuik' van Meghan die op verschillende foto's te zien zou zijn. Waarschijnlijk was het vanuit een ongelukkige hoek gefotografeerd, maar de journalist kon het toch niet laten om naar de kinderwens van de tortelduifjes te vragen. Brown ontdekte dat Meghan nerveus aan haar lokken begon te plukken en een onrustige indruk maakte, toch hoeft dit niet te betekenen dat ze inderdaad zwanger is. 

Gelukkig heeft niemand uiteindelijk echt een bewegingsexpert nodig om te zien dat de twee gek op elkaar zijn!

LEES OOK: Meghan over haar prins: 'Harry's aanzoek was zó lief'

 

The sweetest couple ever! #meghanmarkle #meghanfan

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle_daily) on

BRON: SEVENTEEN BEELD: INSTAGRAM GETTY 

Laatste nieuws