Zien: het allerduurste huis ter wereld staat nu te koop

Wanneer je fortuinlijke beroemdheden als Elton John, Bono en Paul Allen er als buren bij krijgt, kan je ervan uitgaan dat het niet bepaald om een nederig stulpje gaat.

Lees ook

Wanneer je fortuinlijke beroemdheden als Elton John, Bono en Paul Allen er als buren bij krijgt, kan je ervan uitgaan dat het niet bepaald om een nederig stulpje gaat. Het duurste huis van over heel de wereld, met een vraagprijs van maar liefst 410 miljoen dollar, staat op dit moment te koop. Wat je daarvoor krijgt? Héél erg veel!

‘Een mens mag dromen’ is in dit geval zeker toepasselijk, want voor zo’n bedrag zullen er maar weinig bij de desbetreffende makelaar aankloppen. Maar, het landgoed Villa Ephrussi de Rothschild in het Franse Nice mag dan wel een torenhoog prijskaartje hebben: je krijgt er als eigenaar wel erg veel voor terug.

De enorme villa werd in 1830 gebouwd en is met ruim 16.700 vierkante meter een heus paleis te noemen. Het huis heeft in totaal veertien slaapkamers en meerdere zitkamers, waarbij het net lijkt alsof je je in museum begeeft. Daarnaast beschikt het huis over het mooiste interieur, wat je er boven op de vraagprijs bij kan kopen. 

Naast het prachtige huis krijg je er ook een amazing tuin, inclusief zwembad met de grootte van een Olympisch bad, 25 glazen tuinkassen en duizenden prachtige planten en bloemen bij. En mocht je nou nog net niet genoeg op je spaarrekening hebben staan, dan kan je er altijd nog een bezoek brengen om de mooiste foto's voor Instagram te maken of er je trouwfeest te houden.

Inmiddels benieuwd geworden naar de prachtvilla? We hebben wat kiekjes voor je op een rijtje gezet. Wij dromen ondertussen nog even verder…

 

L'esprit Villa Ephrussi de Rothschild © Greg Finck #villaephrussiderothschild #monument #jardin

Een bericht gedeeld door Villa Ephrussi de Rothschild (@villaephrussi) op

 

Laatste nieuws

Zie ook