Beau Lifestyle: 3x glamourtips van de redactie

We houden je op de hoogte van alles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Lees ook

Nieuw: elk weekend bedienen we je van de laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. kortom alles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

PRODUCTIE: SANDRA TEN BRINK

GAAN  

The Red Sun Blaricum, al jaren een favo hotspot van Bekend Nederland, is vernieuwd. The Red Sun 2.0 biedt een verfijnde moderne twist op de authentieke Japanse keuken. Tien koks staan midden in de zaak, aan de negen meter lange sushibar worden de nieuwste trends bereid. ‘Nieuwe’ eigenaresse: Wimmy Hu, de vrouw die de zaak oprichtte, in 2013 verkocht en nu na een ‘sabbatical’ terug is. 

HEBBEN

Jaeger-LeCoultre verrast met een nieuwe interpretatie van de Reverso One Duetto Jewelry. Het art-decohorloge, geïnspireerd op de jaren twintig en dertig, gemaakt van roségoud en afgezet met diamanten, is de nieuwe nummer één op ons verlanglijstje! € 67.000,-.

LOGEREN

Slapen in Amsterdam, maar geen zin in de drukte van de binnenstad? Ga naar Hotel Arena, aan het Oosterpark (je bent zo in de stad, maar geniet ook van de rust van het park). 1 september opent het viersterrenhotel een nieuwe vleugel met 16 extra kamers; volledig gevuld met design en van alle gemakken voorzien. Voor het diner hoef je niet ver, want ook het restaurant PARK is vernieuwd (en heeft een fantastisch Mediterraans shared dining menu!). 

 

We think the more simple, the more classy, the better it is. #interior #amsterdam #retreat #stepintothearena

Een bericht gedeeld door Hotel Arena (@hotelarena) op

Laatste nieuws

Zie ook