Ontwerpers Viktor & Rolf krijgen eigen postzegel

De Nederlandse modeontwerpers Viktor Horsting & Rolf Snoeren krijgen ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan hun eigen postzegels van PostNL.

Lees ook

25 jaar? Dat is niet niets. De Nederlandse modeontwerpers Viktor Horsting & Rolf Snoeren krijgen ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan hun eigen postzegels van PostNL. Attent!

Het duo is bekend over landsgrenzen heen als echte couturiers en wisten al een kwart eeuw catwalks en musea over heel de wereld te vullen. Als kroon op hun werk komen ze met dít. We zouden haast onze e-mailberichten opnieuw willen inwisselen met handgeschreven brieven.  

Rode draad
Het duo schetste met de losse hand een tal van jurken en schoenen in combinatie met gezichten, hun logo en weelderige bloemen. Verdwaalde stippen en romantische krullen vormen de rode draad doorheen hun reeks van postzegels die ze voor PostNL ontwierpen. "We kregen de vrijheid om het serieuze karakter van een postzegel een beetje te ontkrachten", aldus Viktor & Rolf.

Je kan vanaf vandaag je brieven frankeren met de tien postzegels van het creatief duo. Binnenkort verschijnt er ook een jubileumboek over het werk van Viktor & Rolf. 

BRON: MARIE CLAIRE

Laatste nieuws

Zie ook