Hier kun je je designeritems scoren mét korting

De marktplaats van luxe designeritems Vestiaire Collective heeft volgende week een tijdelijk plekje in De Bijenkorf Amsterdam gereserveerd.

Lees ook

De internationale modeweken zijn alweer van start gegaan en dat betekent: overladen worden met inspirerende looks. Heb je het ingenieuze idee om je kledingkast op te ruimen en een paar designerstuks goodbye te zwaaien? Yes! Want de marktplaats van luxe designeritems Vestiaire Collective heeft volgende week een tijdelijk plekje in De Bijenkorf Amsterdam gereserveerd.

Bye bye
Van donderdag 14 september tot zondag 17 september heb jij de kans om jouw designerstukken te verkopen in de Vestiaire Collective-corner. Afscheid nemen, it sucks. En om dat wat te compenseren geeft Vestiaire Collective een beloning. Naast de vet verdiende opbrengst van je verkochte lievelingsitem geven zij een cadeauvoucher. 10 % van het getaxeerde bedrag op jouw verkochte item mag jij uitgeven in De Bijenkorf, oplopend tot 500 euro. 

De Vestiaire Collective-corner in De Bijenkorf is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 20.00 uur en op zondag van 11.00 – 20.00 uur.

Lees alle voorwaarden en meer informatie hier!

BRON: MARIE CLAIRE

Laatste nieuws

Zie ook