Dit is officieel de populairste designertas

We weten allemaal dat de ene designertas slimmer is om aan te schaffen dan de andere (een Hermès Birkin tas...

Lees ook

We weten allemaal dat de ene designertas slimmer is om aan te schaffen dan de andere (een Hermès Birkin tas is bijvoorbeeld meer waard dan goud) maar welke is het populairst?

Het is natuurlijk moeilijk om te tracken welke tas er nu echt de it-bag is, aangezien er zoveel in korte tijd wordt gedragen door de celebrity’s en influencers. Één blik op social media en Dior, Chloe, Gucci en Louis Vuitton vliegen je om de oren. Er is nu een officieel antwoord. Website Vestiaire Collective lanceerde een Global Bag Exchange Index, een lijst van de meest populaire designer handtassen van de afgelopen tien jaar. Op nummer 1 staat een echte klassieker: de Chanel TimelessDe luxe tas werd in de jaren 80 gelanceerd door Karl Lagerfeld en is sindsdien nooit meer verdwenen als favoriet uit de harten van designerliefhebbers.

Op de tweede plaats staat de Louis Vuitton Speedy en de derde en vierde plekken worden bezet door de Hermès Birkin en Kelly tassen. Aan het eind van de top vijf staat nog een andere Chanel klassieker: de 2.55.

LEES OOK:

 

Laatste nieuws

Zie ook