Zo ziet het riante optrekje van Ivanka Trump eruit

First daughter Ivanka Trump woont sinds kort samen met haar man en drie kinderen in Washington. Het gezin verhuisde begi...

Lees ook

First daughter Ivanka Trump woont sinds kort samen met haar man en drie kinderen in Washington. Het gezin verhuisde begin dit jaar vanuit New York naar de hoofdstad, vanwege het presidentschap van haar vader.

Het fraaie optrekje is gebouwd in 1923 en heeft zes slaapkamers, zeven badkamers, vijf open haarden en een grote tuin. Saillant detail: het gezin woont slechts een paar blokken van Barack en Michelle Obama, die dichtbij een luxe mansion huren.

Het huis is wit van de buitenkant en heeft van binnen een ruime, moderne inrichting met veel ramen. Onlangs plaatste Ivanka een foto op Instagram van haar en haar man voor hun nieuwe stulpje.

From the monster truck show to the Governor’s Ball…

Een bericht gedeeld door Ivanka Trump (@ivankatrump) opZien hoe het huis er vanbinnen uitziet? Bekijk hier de foto’s die makelaardijwebsite Zillow maakte.

Burenruzie

Het koppel woont pas kort in het riante huis, maar heeft nu al bonje met de buren. Zo mocht een tijd lang op bepaalde plekken in de buurt niet meer geparkeerd worden. Directe buurvrouw Rhona Friedman mocht zelfs niet meer voor haar eigen huis parkeren.

Het parkeerplekkenprobleem is inmiddels opgelost, maar de buren zit meer dwars. Zo zou de beveiliging die buiten staat, nogal hard praten en de medewerkers zouden nog niet op de hoogte zijn van het ophaalschema van het afval, zeggen buren tegen de pers.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook