Zien: Dries van Noten zet oude muses in op de catwalk

Tijdens Paris Fashion Week vond de honderdste fashion show van Dries van Noten plaats. Om die mijlpaal te vieren greep h...

Lees ook

Tijdens Paris Fashion Week vond de honderdste fashion show van Dries van Noten plaats. Om die mijlpaal te vieren greep hij terug naar de vrouwen die hem hebben geholpen om dit te bereiken. Naast modellen van het moment als Julia Nobis en Catherine McNeil werden ‘oude’ muses van de modeontwerper opgetrommeld om mee te lopen in de show.

Kristina de Coninck, die ook meeliep in de eerste show van Dries van Noten, kreeg de eer om de show te openen in een kleurrijke coat. Ook topmodellen als Alek Wek, Guinevere van Seenus, Carolyn Murphy, Tasha Tilberg en Esther de Jong werden in de mooiste en kleurrijkste creaties gehesen om er een onvergetelijke 100e show van te maken.

Leeftijd speelde geen rol in de show van Dries; er liepen modellen van ouder dan dertig mee om een enorm statement te maken. De variatie van modellen en hun leeftijden bracht in beeld hoe breed zijn publiek is en talent niet leeftijdsgebonden is. Wauw!

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook