Goed nieuws voor Kate Moss fans: straks kun je haar kleding dragen

Zeg je Kate Moss, dan zeg je stijlicoon. Die twee gaan hand in hand. Met haar edgy, rocker-chic stijl veroverde het topm...

Lees ook

Zeg je Kate Moss, dan zeg je stijlicoon. Die twee gaan hand in hand. Met haar edgy, rocker-chic stijl veroverde het topmodel de modewereld en weet ze al jarenlang vrouwen over de hele wereld te inspireren met haar effortless looks. Ben jij ook een groot fan van haar kledingstijl? Dan is er goed nieuws, want La Moss krijgt haar eigen kledinglijn!

Vorig jaar kondigde Nikkie Plessen groots aan dat Kate vanaf het najaar het gezicht wordt van haar kledingmerk NIKKIE, maar daar blijft het niet bij. Het model wordt niet alleen het gezicht van het merk, maar brengt ook nog eens haar eigen collectie uit. Heel veel wilde Nikkie daar zelf niet over zeggen bij RTL Boulevard, maar als je naar Kate kijkt kun je waarschijnlijk veel luipaardprint, bikerjacks en skinny jeans verwachten. Gooi een statement coat en iets met faux fur in de mix en je hebt een collectie.

“Kate Moss is altijd een inspiratie voor mij geweest, omdat ze alles is wat ik met mijn label wil uitstralen: stoer en sterk, maar ook vrouwelijk en sexy. Dat ik nu met haar een aparte collectie heb mogen samenstellen in het normale NIKKIE prijssegment, is natuurlijk waanzinnig. Ik beschouw het als een groot compliment dat ze de NIKKIE-brand helemaal te gek vindt. Met Kate als ambassadeur zetten we NIKKIE internationaal ijzersterk op de kaart.” De Selected by Kate Moss-collectie zijn dus de ultieme favorites van het model en het ligt vanaf juli in de (NIKKIE-)winkels.

Lees ook:

Beeld: Getty Images Bron: Grazia

Laatste nieuws

Zie ook