Deze modeontwerpers willen Melania Trump niet kleden

Melania Trump zal deze maand First Lady van Amerika worden, maar op modegebied zou ze het misschien nogal moeilijk kunne...

Lees ook

Melania Trump zal deze maand First Lady van Amerika worden, maar op modegebied zou ze het misschien nogal moeilijk kunnen krijgen. Haar man Donald Trump heeft met zijn uitspraken nogal veel mensen tegen zich weten te krijgen, zo ook modeontwerpers. Deze vier modeontwerpers willen Melania dan ook niet kleden, en dus zou ze nog weleens kledingstress kunnen krijgen!  

Christian Siriano

“Op dit moment wil ik haar niet kleden, maar we zullen zien wat er de komende vier jaar gaat gebeuren. Dan kijken we wel weer verder”, zegt hij. 

Marc Jacobs

Marc is héél stellig over Melania Trump. “Op dit moment zie ik geen enkele reden waarom ik haar zou willen kleden. Persoonlijk zou ik liever mijn energie willen steken in de mensen die geraakt en beledigd zijn door de uitspraken van haar man Donald Trump.” 

Tom Ford

Tom was een aantal jaren geleden al gevraagd om Melania te kleden, maar weigerde dit. “Zij is niet de persoon waarvan ik wil dat ze mijn merk vertegenwoordigd. Ik was voor Hillary, maar zelfs als Hillary had gewonnen had ik Melania niet willen kleden. Deze mensen zijn te duur en te rijk. Ik vind dat de president en de First Lady zich met iedereen moeten verbinden en zich niet beter moeten voelen dan de rest. Dat is absoluut niet het geval bij de Trumps.”  

Sophie Theallet

“Ik wil op geen enkele manier geassocieerd worden met Melania Trump of haar man. De racistische, seksistische en vreemdelingen hatende opmerkingen van Donald vind ik niet kunnen en passen niet bij de waardes van mijn merk.” 

Lees ook: 

Bron: Marie Claire UK, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook