Binnenkijken bij: het allerduurste huis ter wereld

Er zijn genoeg heuse kastelen, megavilla’s en mini paleisjes waar alleen de allerrijksten hun intrek in nemen. Maa...

Lees ook

Er zijn genoeg heuse kastelen, megavilla’s en mini paleisjes waar alleen de allerrijksten hun intrek in nemen. Maar als zelfs de meeste celebrity’s zich een huis niet kunnen veroorloven, weet je dat je een écht pareltje te pakken hebt. Het duurste huis ter wereld kost wat, maar dan heb je ook wat. 

Het duurste huis staat in Florida en heeft een unieke ligging. Aan de ene kant van het huis kun je een peperdure jacht aanleggen, aan de andere kant kun je rustig zonnebaden op je privéstrand. De ontwerper van het peperdure huis wilde iets creëren dat nog nooit eerder in Amerika is gedaan. De villa is geïnspireerd op Kasteel van Versailles. 

Werkelijk alles in het huis is over de top. Er zijn zes watervallen, hangen overal gigantische kroonluchters en er is drie miljoen dollar uitgegeven aan bladgoud voor het huis. Elke traptrede kost een vermogen, de trap kost in totaal twee miljoen dollar! Om nog maar te zwijgen over de elf slaapkamers én badkamer, de iMax bioscoop en een garage waar dertig auto’s in passen. 

Lees ook:

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook