‘Koningin Elizabeth wil Trump uitnodigen’

Nu de omstreden Donald Trump gekozen is als president van de Verenigde Staten, maakt de Queen alvast een gaatje vrij in...

Lees ook

Nu de omstreden Donald Trump gekozen is als president van de Verenigde Staten, maakt de Queen alvast een gaatje vrij in haar agenda. Elizabeth is naar verluidt van plan om Trump en zijn vrouw Melania uit te nodigen zodra hij officieel president is. 

De krant The Sunday Times beweert dat de Queen het bezoek al aan het plannen is. Het is de bedoeling dat de president en zijn vrouw in de zomer afreizen naar Windsor Castle. Het bezoek zou één van de eerste werkbezoeken van Trump zijn. “Trump kijkt er erg naar uit. Hij is erg Engelsgezind. Zijn overleden moeder Mary, die in Schotland werd geboren, hield erg van de koningin”, zegt een bron tegen de krant. 

Het zou vanuit de Britse regering een poging zijn om vriendschap te sluiten met de nieuwe Amerikaanse president. Volgens de bron zal die vriendschap helemaal goed komen. “Hij zei: ‘Ik ga de koningin ontmoeten. Ik kan niet wachten om naar Engeland te gaan. Mijn moeder zou daarmee in haar nopjes geweest zijn geweest.'”

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook